Controlling & auditing in de praktijk 110 - Auditing internal control

Controlling & auditing in de praktijk 110 - Auditing internal control - Arie Molenkamp | Tiliboo-afrobeat.com

...G INTERNAL CONTROL 6 4 Intermezzo 55 5 Misverstanden en lacunes in de praktijk 61 5 ... Bureau ISBN - René Slagter ... .1 Is corporate riskmanagement zelf een risico? 61 5.2 Liborgate 63 5.3 Een doorbraak in Rotterdam 65 5.4 Bedrijfsvoering is wel politiek 67 5.5 Een praktijkgids die niet voor de praktijk is 69 5.6 Financiële sector belemmert organisatieontwikkeling 71 Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De kwaliteit wordt bewaakt door de operational auditor, die ook het bestuur advis ... Internal Auditing & Advisory | Erasmus School of ... ... . De kwaliteit wordt bewaakt door de operational auditor, die ook het bestuur adviseert over hoe risico's kunnen worden beheerst. Operational auditing opleiding Tijdens deze opleiding tot auditor doe je uitgebreide vakkennis op. Die kennis breng je vervolgens in de praktijk met een zelfgekozen auditontwerp. De auteurs zijn beiden als organisatieadviseur en docent nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van internal auditing. De materie die zij in dit boek beschrijven is dan ook groten...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Molenkamp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Controlling & auditing in de praktijk 110 - Auditing internal control.pdf

OMSCHRIJVING

In deze handzame bundel met columns staan de Nederlandse internal auditors en controllers centraal. Dat is natuurlijk niet voor niets. Hoewel beide professies een belangrijke rol spelen bij het besturen en beheersen van organisaties, zijn zij niet in staat geweest om de vele fraudes en boekhoudschandalen die zich het afgelopen decennium hebben voorgedaan, te voorkomen. Ze hebben zelfs niet tijdig aan de bel getrokken. In dat opzicht is het opvallend dat veel externe accountants wel het boetekleed moesten aantrekken, terwijl internal auditors en controllers de dans zijn ontsprongen. Zoals dat overigens ook geldt voor hun beroepsorganisaties. Wil de geloofwaardigheid van deze professionals niet verder in het geding komen, dan zullen er nu maatregelen moeten worden getroffen. Wat er precies moet gebeuren wordt in dit boek behandeld. Het is de hoogste tijd dat internal auditors en controllers stelling durven nemen en in actie komen.

Wil je het boek lezen?Controlling & auditing in de praktijk 110 - Auditing internal control in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Molenkamp. Lezen Controlling & auditing in de praktijk 110 - Auditing internal control Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN