Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap

Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap - Cecile Rost | Tiliboo-afrobeat.com

...instabiliteit tijdens de zwangerschap wordt veroorzaakt doordat je gewrichten en gewrichtsbanden onder invloed van hormonen soepeler worden ... Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap - Praktijk Pietersen ... . ... Dit zorgt voor overbelasting van de bekkenspieren en -banden en kan voor veel klachten zorgen tijdens en na de zwangerschap. ... waardoor je bekkenpijn kan krijgen. Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap. Rost Therapy is al sinds 20 jaar een zeer effectieve behandelmethode voor de behandeling van bekkenproblematiek met snelle en blijvende praktische resultaten volgens een grote follow-up studie (Röst et al 2006). Meer over bekkenpijn tijdens de zwangerschap Wat is bekkenpijn en bekkeninstabiliteit? Er zijn drie benamingen voor deze klachten in omlo ... Bekkenpijn Tijdens En Na De Zwangerschap - Rost Therapy ... . Meer over bekkenpijn tijdens de zwangerschap Wat is bekkenpijn en bekkeninstabiliteit? Er zijn drie benamingen voor deze klachten in omloop, die nogal eens door elkaar gebruikt worden: bekkenpijn, bekkeninstabiliteit en symfysiolyse. Symfysiolyse betekent letterlijk het oplossen (lyse) van de verbinding (symfyse) tussen de twee sch...

INFORMATIE

AUTEUR
Cecile Rost
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap.pdf

OMSCHRIJVING

Bekkenpijn is goed te behandelen, óók tijdens de zwangerschap. Tijdens haar eigen zwangerschappen maakte Cecile Röst ernstige bekkenpijn mee. Deze persoonlijke ervaring combineerde ze met haar professionele kennis als orthopedisch manueel therapeute. Zo kwam zij tot een effectieve aanpak van bekkenpijn. De afgelopen 15 jaar heeft ze veel wetenschappelijk onderzoek verricht. Inmiddels wordt de Röstmethode veelvuldig toegepast door patiënten én hulpverleners, en wordt deze aangeraden door verloskundigen en artsen in heel Nederland maar ook daarbuiten.De patiënten die de Röstmethode volgen, gebruiken geen hulpmiddelen zoals een bekkenband of rolstoel. In de behandeling staat niet het bestrijden van de pijn centraal, maar het weer doeltreffend kunnen gebruiken van het lichaam. Als het lichaam weer naar behoren functioneert, neemt de pijn af. Op den duur zal de pijn zo goed als verdwijnen.`Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap' is niet alleen een grote steun voor vrouwen met bekkenpijn, maar ook voor hulpverleners die hun patiënten van goed onderbouwde, veilige zorg willen voorzien. De Röstmethode kan worden toegepast tijdens de zwangerschap, bij vrouwen in de overgang, bij mannen en vrouwen met chronische pijnproblemen in onderrug of bekken, en ook bij kinderen met bedplasproblemen of pijnklachten in de bekkenregio.In deze derde, herziene druk van 'Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap' is de basistherapie aangevuld met behandeltechnieken uit andere methodes, die kunnen worden toegepast bij patiënten met afwijkende of meer complexe klachten.Voor therapeuten en medische professionals is een dvd met video-opnamen toegevoegd. Hierop staat een compleet behandelprogramma.

Wil je het boek lezen?Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cecile Rost. Lezen Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN