Streekpad 12 - Groene Hartpad

Streekpad 12 - Groene Hartpad - S. van Schuppen | Tiliboo-afrobeat.com

... met ons mee? Wandelpaden zijn kwetsbaar ... Groene Hartpad - AMBULARE ... . Dat merk je niet als je een mooie route loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen routes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Streekpad 12 - Groene Hartpad (Paperback). De route van het Groene Hartpad loopt door het hart van de Randstad. Het Groene Hart biedt wandelaars een... Streekpaden vormen samen met de Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's®) een landelijk dekkend routenetwerk van ca. 11.500 km in Nederland. Langs de moois ... Wandelverhalen, Streekpad 12, Groene Hartpad ... . 11.500 km in Nederland. Langs de mooiste stukjes van Nederland, zoveel mogelijk over onverharde paden en wegen, door bossen, heide of langs idyllische dorpen en historische steden. Het Groene Hartpad is een rondwandeling in het Nationaal Landschap Groene Hart oftewel de â groene longâ van Nederland. Het is een route vol afwisseling: uitgestrekte veenweidegebieden, historisc...

INFORMATIE

AUTEUR
S. van Schuppen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Streekpad 12 - Groene Hartpad.pdf

OMSCHRIJVING

De route van het Groene Hartpad loopt door het hart van de Randstad. Het Groene Hart biedt wandelaars een ontdekkingsreis dichtbij huis door een streek die nog weinig door wandelaars is ontdekt. Het Hollands-Utrechtse veenweidegebied is een historisch cultuurlandschap. Vaarten met groene kades doorsnijden een lappendeken van weilanden en moerassen. Historische stadjes herinneren aan de tijd dat kaas, jenever Holland groot maakten. Op jaagpaden en tiendwegen treed je in de voetsporen van boeren, graven, kooplieden en Hollandse schilders.

Wil je het boek lezen?Streekpad 12 - Groene Hartpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. van Schuppen. Lezen Streekpad 12 - Groene Hartpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN