Socrates op de markt

Socrates op de markt - J. Kessels | Tiliboo-afrobeat.com

...e filosoof Leonard Nelson en zijn leerling Gustav Heckmann hebben in onze eeuw de klassieke socratische methode in ere hersteld, niet alleen theoretisch, maar juist ook praktisch ... Socrates op de markt - J. Kessels. Zoekeenboek.nl ... . Socrates op de markt laat aan de hand van een groot aantal realistische gesprekken zien hoe de socratische methode concreet kan worden toegepast op actuele vraagstukken in bedrijven en organisaties. De nietsvermoedende bezoeker van de markt kan zaterdag zomaar geconfronteerd worden met dergelijke vragen. Filosofen Zafer Aydogdu en Daphne Dertien gaan op de Brink het gesprek aan met omstanders, zoals Socrates dat meer dan 2500 jaar geleden op de markt (Agora) in Athene deed. De ... Socrates op de markt 9789053523506 - Schoolboeken ... ... . Filosofen Zafer Aydogdu en Daphne Dertien gaan op de Brink het gesprek aan met omstanders, zoals Socrates dat meer dan 2500 jaar geleden op de markt (Agora) in Athene deed. De Duitse filosoof Leonard Nelson en zijn leerling Gustav Heckmann hebben in onze eeuw de klassieke socratische m...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Kessels
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Socrates op de markt.pdf

OMSCHRIJVING

Socrates op de markt 1e druk is een boek van J. Kessels uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053523506 Hoeveel flexibiliteit mogen we van medewerkers verwachten? Kunnen we als organisatie stelling nemen in politiek-maatschappelijk discussies? Wanneer is schaalvergroting gewenst? Het bespreken van dit soort vragen is vaak geen eenvoudige aangelegenheid. Het gaat immers om complexe, ingrijpende kwesties die gemakkelijk tot principi le meningsverschillen kunnen leiden. Hoe kun je zulke gesprekken aanpakken? Socrates hanteerde technieken die leidden tot grondige analyse van fundamentele vragen, tot een systematische toetsing van principi le stellingnames, tot een diepteonderzoek van onze denkbeelden en van onszelf. De Duitse filosoof Leonard Nelson en zijn leerling Gustav Heckmann hebben in onze eeuw de klassieke socratische methode in ere hersteld, niet alleen theoretisch, maar juist ook praktisch. Socrates op de markt laat aan de hand van een groot aantal realistische gesprekken zien hoe de socratische methode concreet kan worden toegepast op actuele vraagstukken in bedrijven en organisaties.

Wil je het boek lezen?Socrates op de markt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Kessels. Lezen Socrates op de markt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN