Het koekboek. Alles over het versieren van koek in één boek!

Het koekboek. Alles over het versieren van koek in één boek! - Mariëlle de Vroome | Tiliboo-afrobeat.com

...kboek. Alles over het versieren van koek in één boek! (Paperback) ... Het koekboek - Mariëlle de Vroome | 9789059564480 ... ... . Iedereen wordt blij van de geur van verse, zelfgebakken koekjes! Alle aspecten... Het koekboek . alles over het versieren van koek in één boek! Mariëlle de Vroome, Hennie Franssen-Seebregts Fontaine Uitgevers B.V. Het Koekboek . Alles over het versieren van koek in één boek! Het boek is geschreven door Mariëlle de Vroome van De Koekenbakkers en staat boordevol prachtige foto's van Clemens Fortuin.. Op creatieve wijze worden alle aspecten van het bakken en versie ... bol.com | Koekjes decoreren, Conchita Velloso ... ... .. Op creatieve wijze worden alle aspecten van het bakken en versieren van verschillende soorten koek behandeld. Het koekboek alles over koek in één boek! Prijs: € 19,95: Uitverkocht Begin van een dialoogscherm, ... Alles voor Bad & Beauty Halsbanden & Riemen...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariëlle de Vroome
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het koekboek. Alles over het versieren van koek in één boek!.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen wordt blij van de geur van verse, zelfgebakken koekjes! Alle aspecten van het bakken en versieren van verschillende soorten koek worden behandeld. Vol met inspirerende foto's en originele en verrassende ideeën voor het versieren van koek. Decoratie-ideeën voor alle niveaus en leeftijden, heldere uitleg en veel duidelijke stap-voor-stapfoto'sMet veel leuke tips voor feestjes, traktaties en knutselprojecten voor kids. Mariëlle de Vroome is de drijvende kracht achter De Koekenbakkers en heeft een passie voor koek. Zij vult haar dagen met het versieren van koekjes, cupcakes en taarten en het geven van workshops aan haar eigen Koekenbakkers Academie en kan haar creativiteit helemaal kwijt in het bedenken van nieuwe koek-ontwerpen.

Wil je het boek lezen?Het koekboek. Alles over het versieren van koek in één boek! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariëlle de Vroome. Lezen Het koekboek. Alles over het versieren van koek in één boek! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN