Aan ons de keus

Aan ons de keus - Milton Friedman | Tiliboo-afrobeat.com

...s de keus. Dit boek geldt reeds nu als één der standaardwerken van de moderne economie, omdat Prof ... Keus Schoonmaak BV ... . Milton Friedman, winnaar Nobelprijs economie... Aan jou de keus! Stel je voor… je woont in een land waar christenen een minderheid vormen en waar andere religies dominant aanwezig zijn. De Bijbel is in bijna alle provincies een verboden boek. Je kunt alleen in het geheim naar de kerk vanwege het... De keus is aan ons. En wel nu. Kathleen Ferrier over vrijheid en Covid-19 . Covid-19 zet ons lev ... Boekwinkeltjes.nl ... ... De keus is aan ons. En wel nu. Kathleen Ferrier over vrijheid en Covid-19 . Covid-19 zet ons leven op de kop. Op alle niveaus, van heel persoonlijk tot in mondiale context, zijn we in de greep van het virus, dat bepaalt hoe ons leven eruit ziet, hoe vrij we ons kunnen bewegen, wat wel en wat niet kan of mag. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Milton Friedman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan ons de keus.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geldt reeds nu als één der standaardwerken van de moderne economie, omdat Prof. Milton Friedman, winnaar Nobelprijs economie 1976, sterke invloed blijkt uit te oefenen op de nieuwe economische ommezwaai in twee der belangrijkste Westerse economieën - Groot-Brittannië en de U.S.A. Friedman geldt als één der belangrijkste inspirators en adviseurs van de economisch-financiële politiek van presidentReagan.In tegenstelling tot de meeste wetenschappelijk-economische werken, is een prettige bijkomstigheid, dat Friedman zijn boek simpel en juist ook voor de leek begrijpbaar en leesbaar heeft gehouden. Daardoor kan een groot publiek een inzicht verwerven in de oorzaken van de huidige, verontrustende ontwikkeling van economie en maatschappij in de Westerse landen.Friedman waarschuwt en toont aan, dat de handelingen van onze regeringen om met steeds verdergaande reguleringen, nivelleringen en hogere belastingen de economie weer vooruit te stuwen, juist een averechts effect van ernstige crisis en verlies van persoonlijke vrijheid en welvaart veroorzaken.Door de eenvoud en duidelijkheid werd dit werk de basis van een populaire TV-serie onder dezelfde titel, welke een voor dit soort onderwerp uitzonderlijk grote kijkdichtheid genoot.Wie AAN ONS DE KEUS niet kent, kan niet meer verantwoord meepraten en meedenken over de standpunten hoe wij uit de huidige crisis van onze maatschappij en economie kunnengeraken.

Wil je het boek lezen?Aan ons de keus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Milton Friedman. Lezen Aan ons de keus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN