Hoe word ik een echte ambtenaar?

Hoe word ik een echte ambtenaar? - R.N. Eykenboom | Tiliboo-afrobeat.com

...d ik een echte ambtenaar? is bedoeld voor iedereen die voor de overheid werkt, gewerkt heeft of wil gaan werken ... Een echte ambtenaar - Ditjes en datjes ... . En ook voor mensen die veel met ambtenaren te maken hebben, zodat zij hen beter leren begrijpen. Tevens kan het boek ingezet worden door overheidsmanagers om discussies over cultuurverandering te stimuleren. Hoe word ik een echte ambtenaar? is bedoeld voor iedereen die voor de overheid werkt, gewerkt heeft of wil gaan werken. En ook voor mensen die veel met ambtenaren te maken hebben, zodat zij hen beter leren begrijpen. Tevens kan h ... Hoe word ik een echte ambtenaar? - R.N. Eykenboom - (ISBN ... ... . En ook voor mensen die veel met ambtenaren te maken hebben, zodat zij hen beter leren begrijpen. Tevens kan het boek ingezet worden door overheidsmanagers om discussies over cultuurverandering te stimuleren. Terwijl een werkdag slechts 7,2 uur telt! Het lijkt bijna een onmogelijke opgave. Dus hoe doe je dat?Hoe word ik een echte ambtenaar? is bedoeld voor iedereen die voor de overheid werkt,...

INFORMATIE

AUTEUR
R.N. Eykenboom
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe word ik een echte ambtenaar?.pdf

OMSCHRIJVING

In totaal zijn er in Nederland bijna één miljoen ambtenaren. Dat is een aanzienlijk deel van de Nederlandse beroepsbevolking. En toch zijn ambtenaren unieke wezens, in alle opzichten. Hun uniciteit wordt beschreven in Hoe word ik een echte ambtenaar? Het boek beschrijft precies wat je moet doen om als volwaardig ambtenaar gezien te worden en je ambtenaar te voelen. Dat is nog niet zo eenvoudig; er zijn immers veel aspecten waar je op moet letten: gedrag, taalgebruik, kleding, de manier van lopen, de manier van vergaderen, et cetera. Daar komt nog bij dat alleen een integrale aanpak werkt!En dan moet je ook nog notities produceren, deelnemen aan projecten, koffiedrinken en aan je eigen pr werken. Terwijl een werkdag slechts 7,2 uur telt! Het lijkt bijna een onmogelijke opgave. Dus hoe doe je dat?Hoe word ik een echte ambtenaar? is bedoeld voor iedereen die voor de overheid werkt, gewerkt heeft of wil gaan werken. En ook voor mensen die veel met ambtenaren te maken hebben, zodat zij hen beter leren begrijpen. Tevens kan het boek ingezet worden door overheidsmanagers om discussies over cultuurverandering te stimuleren. Je kunt aan de hand van de vragenlijst in het boek eerst bepalen in hoeverre je al bezig bent te veranderen in een echte ambtenaar.

Wil je het boek lezen?Hoe word ik een echte ambtenaar? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.N. Eykenboom. Lezen Hoe word ik een echte ambtenaar? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN