Commentaar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon

Commentaar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon - Jacob van Bruggen | Tiliboo-afrobeat.com

...taar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon (Hardcover) ... Bijbel (commentaren) - Boekhandel Versprille ... . Dit deel vormt de voortzetting van Christus op aarde dat als het eerste... Commentaar op het Nieuwe Testament Derde serie Afdeling Evangelien - Marcus (Hardcover). Het evangelie naar Marcus was lange tijd het stiefkind onder de... Commentaar op het Nieuwe Testament 3 - Johannes (Hardcover). Het vierde evangelie staat op naam van Johannes, de lievelingsleerling van Jezus. Zijn... Dit deel vormt de voortzetting van Christus op aarde dat als h ... Het Evangelie van Gods Zoon - 9789024261352 ... . Zijn... Dit deel vormt de voortzetting van Christus op aarde dat als het eerste deel van deze serie is verschenen en dat voornamelijk een chronologische beschrijving van Christus' aardse geschiedenis bevat. In Het evangelie van Gods zoon wordt nu een meer thematische en synthetische beschrijving gegeven van het goede nieuwe dat Jezus predikte en tegelijk zelf in eig...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacob van Bruggen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Commentaar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Dit deel vormt de voortzetting van Christus op aarde dat als het eerste deel van deze serie is verschenen en dat voornamelijk een chronologische beschrijving van Christus' aardse geschiedenis bevat. In Het evangelie van Gods zoon wordt nu een meer thematische en synthetische beschrijving gegeven van het goede nieuwe dat Jezus predikte en tegelijk zelf in eigen persoon was. Aandacht wordt besteed aan algemene exegetische onderwerpen zoals de namen die in de vier evangeliën voor Jezus worden gebruikt, de prediking over het koninkrijk der hemelen, het optreden van Johannes de Doper en de breuk met de Joodse leiders. Verder bevat het boek een gedifferentieerd beeld van de Joodse samenleving waarbinnen Jezus' prediking gestalte kreeg en een uitgebreide bijlage over de rol van de Farizeeën als religieuze en politieke partij.

Wil je het boek lezen?Commentaar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacob van Bruggen. Lezen Commentaar op het Nieuwe Testament 5 - Het evangelie van Gods Zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN