Tau Te Tjing

Tau Te Tjing - Lau-Tse | Tiliboo-afrobeat.com

...e Tjing in woord en beeld, voor kinderen en volwassenen, fotografie George Burggraaff, tekst Roeland Schweitzer >>> Naar de Tao voor kinderen >>> Oktober 2019 verscheen de Tao voor kinderen als boek: 81 foto's, 81 teksten en uitgebreide toelichting 183 pagina's, 20,5 x 20,5 cm De Tao Te Tjing van Lao-Tse, vertaling John Willemsens, 1990/1999 ... Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde | Boeken ... . Het boek verwierp de sinds de Shang-dynastie populaire theorie dat er een God of hemelse autoriteit zou zijn. Daarvoor werd "de Dao" in de plaats gesteld, een geest die transcendent is aan tijd en ruimte en het gehele universum in zich draagt. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de ... bol.com | Tau Te Tjing, Lau-Tse | 9789063252847 | Boeken ... . Daarvoor werd "de Dao" in de plaats gesteld, een geest die transcendent is aan tijd en ruimte en het gehele universum in zich draagt. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassen is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van het wijsheidsboek. Ze gaven het een prachtige ondertitel mee: 'Het boek over Vrede en Vreugde'. En net als in de oude Tao Te Tjing: 81 teksten over Tao, het oerprincipe van het leven, het niet te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lau-Tse
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tau Te Tjing.pdf

OMSCHRIJVING

Wie het weten, spreken niet. Wie spreken, weten het niet.Houd je mond stijf dicht. Houd je zintuigen in bedwang. Matig je scherpe tong. Vereenvoudig je problemen. Maskeer je helder inzicht. Wees één met het stof van de aarde. Dit staat bekend als de oorspronkelijke eenheid.Je kunt het benaderen noch op een afstand houden. Je kunt het verbeteren noch deren. Je kunt het eren noch onteren. Het is het hoogste ter wereld.

Wil je het boek lezen?Tau Te Tjing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lau-Tse. Lezen Tau Te Tjing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN