De economische manier van denken

De economische manier van denken - G. Woltjer | Tiliboo-afrobeat.com

... wordt in De economische manier van denken veel aandacht besteed aan de toepassing van economische kennis op voorbeelden uit de geschiedenis ... De economische manier van denken ... . Drie hoofdstukken zijn zelfs volledig gewijd aan de toepassing van economische denkwijzen op het begrijpen van de ontwikkeling van de Nederlandse economie vanaf 1950. De economische manier van denken 4e druk is een boek van Geert Woltjer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905852 De ECONOMISCHE manier van denken Dit boek gaat uit van de gedachte dat iemand een economische theorie pas werkelijk beg ... Coutinho.nl | De economische manier van denken | Geert Woltjer ... . ISBN 9789046905852 De ECONOMISCHE manier van denken Dit boek gaat uit van de gedachte dat iemand een economische theorie pas werkelijk begrijpt als hij in staat is deze toe te passen op de economische werkelijkheid. Bestel 'De economische manier van denken' vanaf € 36.00 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Samenvatting studieboek De economische manier van denken van Wol...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Woltjer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De economische manier van denken.pdf

OMSCHRIJVING

De economische manier van denken 4e druk is een boek van Geert Woltjer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905852 De ECONOMISCHE manier van denkenDit boek gaat uit van de gedachte dat iemand een economische theorie pas werkelijk begrijpt als hij in staat is deze toe te passen op de economische werkelijkheid. Daarom wordt in De economische manier van denken veel aandacht besteed aan de toepassing van economische kennis op voorbeelden uit de geschiedenis. Drie hoofdstukken zijn zelfs volledig gewijd aan de toepassing van economische denkwijzen op het begrijpen van de ontwikkeling van de Nederlandse economie vanaf 1950. Bij deze toepassingen komen verschillende thema's een aantal keren terug. Zo leert de lezer niet alleen de samenhang tussen de verschillende economische ontwikkelingen te zien, maar krijgt hij ook een goed inzicht in de samenhang tussen de verschillende theorie De auteur slaagt er in de economische gedachtegang helder, duidelijk en genuanceerd uit te leggen, terwijl hij tegelijkertijd inzicht geeft in de manier waarop economische wetmatigheden geleid hebben tot de huidige Nederlandse samenleving.Door zijn leesbaarheid en toegankelijkheid is dit boek niet alleen geschikt voor studenten aan het hoger onderwijs maar ook voor iedereen die zich interesseert voor economie en economische theorie Geert Woltjer was tot voor kort als universitair docent algemene economie verbonden aan de Universiteit Maastricht, en is nu werkzaam als senior onderzoeker natuur en economie bij het onderzoeksinstituut LEI te Den Haag.

Wil je het boek lezen?De economische manier van denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Woltjer. Lezen De economische manier van denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN