300 Groeten uit Hilversum

300 Groeten uit Hilversum - Iwan Nagel | Tiliboo-afrobeat.com

...ie werd in deze periode steeds populairder en omdat Hilversum een toeristisch oord was, werden er veel ansichtkaarten uitgebracht ... ROND1900.NL | Weblog over cultuur rond 1900 | Hilversum ... . Ze laten vooral straten zien met een rustige, voorname uitstraling en met weinig verkeer. Iwan Nagel heeft uit de verzameling van Eddy Sülzle ruim 300 ansichtkaarten geselecteerd en groot afgebeeld in dit boek. 300 Groeten uit Hilversum (Hardcover). Vóór 1900 was Hilversum een nijverheids- of industriedorp. De industrie was zo belangrijk, dat de fabrikanten het... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepte ... bol.com | 300 Groeten uit Hilversum, Iwan Nagel ... ... . De industrie was zo belangrijk, dat de fabrikanten het... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en...

INFORMATIE

AUTEUR
Iwan Nagel
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
300 Groeten uit Hilversum.pdf

OMSCHRIJVING

Vóór 1900 was Hilversum een nijverheids- of industriedorp. De industrie was zo belangrijk, dat de fabrikanten het rond 1870 voor elkaar kregen dat de spoorlijn van de Hollandsche IJzeren Spoorweg Maatschappij langs Hilversum kwam te liggen. De fraaie omgeving, het gunstige vestigingsklimaat en de snelle verbinding met Amsterdam zorgden ervoor dat vele bemiddelde mensen zich in Hilversum vestigden. In hun kielzog volgden personen in verzorgende beroepen en middenstanders. Het centrum kreeg straten, met chique winkels, en aan de rand ontstonden villaparken. Fotografie werd in deze periode steeds populairder en omdat Hilversum een toeristisch oord was, werden er veel ansichtkaarten uitgebracht. Ze laten vooral straten zien met een rustige, voorname uitstraling en met weinig verkeer. Iwan Nagel heeft uit de verzameling van Eddy Sülzle ruim 300 ansichtkaarten geselecteerd en groot afgebeeld in dit boek. Ze vormen een prachtig beeldverslag van de stad in ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?300 Groeten uit Hilversum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iwan Nagel. Lezen 300 Groeten uit Hilversum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN