Werkboek veerkracht ontwikkelen

Werkboek veerkracht ontwikkelen - Bea Engelmann | Tiliboo-afrobeat.com

... veerkracht ontwikkelen 1e druk is een boek van Bea Engelmann uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen ... Werkboek veerkracht ontwikkelen, Bea Engelmann ... ... . ISBN 9789024403837 Veerkracht is de vaardigheid om in belastende situaties de juiste paraplu op zak te hebben. En dat een heel leven lang! In onze dynamische wereld is kunnen omgaan met verandering absolute noodzaak geworden. Werkboek veerkracht ontwikkelen gaat uit van zeven wegen naar het versterken van veerkracht: zelfperceptie, levensvreugde, zelfeffectiviteit, zelfbeschikking, optimisme, coping en empathie. Aan de hand van uitleg van deze begrippen en 105 werkbladen met een keur aan oefeningen werkt de co ... bol.com | Werkboek veerkracht ontwikkelen | 9789024403837 ... ... . Aan de hand van uitleg van deze begrippen en 105 werkbladen met een keur aan oefeningen werkt de coachee aan het opbouwen van een positieve levensinstelling en een sterke persoonlijkheid. 'Werkboek veerkracht ontwikkelen' door Bea Engelmann - Onz...

INFORMATIE

AUTEUR
Bea Engelmann
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek veerkracht ontwikkelen.pdf

OMSCHRIJVING

Werkboek veerkracht ontwikkelen 1e druk is een boek van Bea Engelmann uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024403837 Veerkracht is de vaardigheid om in belastende situaties de juiste paraplu op zak te hebben. En dat een heel leven lang!In onze dynamische wereld is kunnen omgaan met verandering absolute noodzaak geworden. Er is veerkracht voor nodig om steeds opnieuw je draai te vinden en ondanks tegenslag weer door te gaan. Veerkrachtige mensen gaan ervan uit dat ze altijd weer zullen opstaan, omdat ze geloven in zichzelf, genieten van het leven, zich er niet onder willen laten krijgen. Ze weerstaan zelfs de sterkste storm.Dit werkboek gaat uit van zeven wegen naar het versterken van veerkracht: zelfperceptie, levensvreugde, zelfeffectiviteit, zelfbeschikking, optimisme, coping en empathie. Aan de hand van uitleg van deze begrippen en 105 werkbladen met een keur aan oefeningen werkt de coachee aan het opbouwen van een positieve levensinstelling en een sterke persoonlijkheid.Een boek vol praktische en krachtige instrumenten voor coaches en andere professioneel begeleiders.Bea Engelmann is psycholoog, bedrijfseconoom en systemisch coach. Als coach helpt ze mensen om hun eigen sterke punten en langetermijndoelen te herkennen.

Wil je het boek lezen?Werkboek veerkracht ontwikkelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bea Engelmann. Lezen Werkboek veerkracht ontwikkelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN