Kolletje & Dirk - Naar de kermis

Kolletje & Dirk - Naar de kermis - Pieter Feller | Tiliboo-afrobeat.com

... Kolletje winnen op de kermis veel prijzen ... Kolletje en Dirk - Naar de kermis door Pieter Feller vanaf ... ... . Maar de mooiste prijs gaat naar Doerak, het hondje van meneer De Jong. Heerlijke voorleesverhalen over de twee leukste kleuters van Nederland. Van de Kolletje-boeken zijn al meer dan 160.000 exemplaren verkocht! Nieuwe voorleesverhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) over Kolletje en haar vriendje Dirk. Kolletje en Dirk gaan naar de kermis. Papa, mama, Keesje, tante Laetitia en op ... Naar de kermis van Pieter FellerNatascha Stenvert | Boek ... ... . Papa, mama, Keesje, tante Laetitia en opa Kees gaan mee. Eerst gaat Kolletje met papa, opa en tante in het reuzenrad. Als ze bovenin zijn, wordt papa een beetje bleek. In 'Kolletje en Dirk naar de kermis' gaat het om hun belevenissen op de jaarlijkse kermis. Kolletje is niet zomaar een meisje, ze heeft rood-witte toversokken. Als ze die aantrekt en een to...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Feller
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kolletje & Dirk - Naar de kermis.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe voorleesverhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) over Kolletje en haar vriendje Dirk. Kolletje en Dirk gaan naar de kermis. Papa, mama, Keesje, tante Laetitia en opa Kees gaan mee. Eerst gaat Kolletje met papa, opa en tante in het reuzenrad. Als ze bovenin zijn, wordt papa een beetje bleek. Gelukkig heeft Kolletje haar toversokken aan. Daarna gaan ze in de botsautootjes en verliest papa bijna zijn tanden. Wanneer ze het spookhuis zien, wil Kolletje daar natuurlijk ook in. Maar dan moet papa wel mee. En Dirk? Die maakt van zijn suikerspin een mooie, roze baard! Heerlijke voorleesverhalen over de twee leukste kleuters van Nederland. Van de Kolletje-boeken zijn al meer dan 160.000 exemplaren verkocht!

Wil je het boek lezen?Kolletje & Dirk - Naar de kermis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Feller. Lezen Kolletje & Dirk - Naar de kermis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN