Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd

Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd - Ynskje Penning | Tiliboo-afrobeat.com

...rilogie / 1 De Fokkema heerd. Dit is het verhaal van Emma, die al vroeg zwanger wordt van haar vriend Lodewijk, maar eenmaal getrouwd en moeder de ... De Fokkema Heerd (Emma Book 1) (Dutch Edition) eBook ... ... ... Emma Tilma raakt zwanger van Lodewijk, de tweede zoon van boer Fokkema in het deel De Fokkema Heerd. Lodewijk moet gaan werken op de hoeve van vader, maar zijn oudere broer is daar faliekant op tegen. In Lutje Boudel bestiert Emma de boerderij en laat Lodewijk zich van zijn zwakste kant zien. Bestel De Fokkema Heerd van Ynskje Penning. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Helemaal vrij. U vindt Emma trilogie / 1 De Fok ... Uitgeverij Z&K ... . Bestel De Fokkema Heerd van Ynskje Penning. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Helemaal vrij. U vindt Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd in PDF, ePUB, MOBI. Dit is het verhaal van Emma, die al vroeg zwanger wordt van haar vriend Lodewijk, maar e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ynskje Penning
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het verhaal van Emma, die al vroeg zwanger wordt van haar vriend Lodewijk, maar eenmaal getrouwd en moeder de touwtjes in handen neemt. Het is Emma die de kost verdient, haar verstand scherpt met een zware studie maar ook in staat is veel liefde te geven. Emma Tilma raakt zwanger van Lodewijk, de tweede zoon van boer Fokkema in het deel De Fokkema Heerd. Lodewijk moet gaan werken op de hoeve van vader, maar zijn oudere broer is daar faliekant op tegen. Dt is het eerste deel van de Emma trilogie.

Wil je het boek lezen?Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ynskje Penning. Lezen Emma trilogie / 1 De Fokkema heerd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN