De expertverpleegkundige

De expertverpleegkundige - M G M J Jansen | Tiliboo-afrobeat.com

... een expertverpleegkundige, ook wel (advanced) nurse practitioner genoemd? De functie van deze nieuwe beroepsgroep is nog (bijna) nergens volledig uitgekristalliseerd ... Contact - Maggie De Block ... . Op heldere en goed beargumenteerde wijze wordt daarom in dit boek uiteengezet wat De expertverpleegkundige; De expertverpleegkundige. M. Jansen, M. de Kuiper, R. Ettema, R. van de Sande ; Boek 19-04-2007 9789031346677 Schrijf een review. Kijk binnenin 5% studentenkorting. In dit boek zijn de belangrijkste ... De expertverpleegkundige 1e druk is een boek van M G M J Jansen uitgegeven bij Bohn Stafleu ... Studystore | De Expert Verpleegkundige, Kuiper, M. De ... ... . Kijk binnenin 5% studentenkorting. In dit boek zijn de belangrijkste ... De expertverpleegkundige 1e druk is een boek van M G M J Jansen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031346677 Wat is een expertverpleegkundige, ook wel (advanced) nurse practitioner genoemd? De functie van deze nieuwe beroepsgroep is nog (bijna) nergens volledig uitgekristalliseerd. De expertverpleegkundige Wat is een expertverpleegkundige, ook wel (a...

INFORMATIE

AUTEUR
M G M J Jansen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De expertverpleegkundige.pdf

OMSCHRIJVING

De expertverpleegkundige 1e druk is een boek van M G M J Jansen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031346677 Wat is een expertverpleegkundige, ook wel (advanced) nurse practitioner genoemd? De functie van deze nieuwe beroepsgroep is nog (bijna) nergens volledig uitgekristalliseerd. Op heldere en goed beargumenteerde wijze wordt daarom in dit boek uiteengezet wat deze verpleegkundige van andere verpleegkundigen onderscheidt. Wetenschappelijke en filosofische inzichten verschaffen een breed spectrum aan perspectieven waaruit wordt geput om deze in Nederland nog nieuwe rol transparant te omschrijven.In dit boek zijn de belangrijkste basisprincipes van de advanced nursing practice bijeengebracht. Aan bod komen onder meer de normatieve basis en beroepsethiek, de reflectieve praktijk, de verschillende rollen, klinische besluitvorming en deskundigheidsbevordering, risicomanagement en de kwaliteit van zorg.Voor wie?Dit boek is bestemd voor zowel studenten advanced nursing practice als degenen die reeds in de praktijk werkzaam zijn. Daarnaast is dit boek een goede leidraad voor opleiders, beleidsmakers en leidinggevenden in de zorg door de heldere rolomschrijving en de daaruit voortvloeiende taakopvatting van masteropgeleide verpleegkundigen.

Wil je het boek lezen?De expertverpleegkundige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M G M J Jansen. Lezen De expertverpleegkundige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN