3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam

3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam - Rochus Zuurmond | Tiliboo-afrobeat.com

... Theologie en cultuur > 3-pak: Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam ... 3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam ... ... ... Boek: God en de moraal - Geschreven door Rochus Zuurmond ... Theologie en cultuur > 3-pak: Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam. 3-pak: Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam. Rochus Zuurmond . isbn: 978-94-92183-74-3; 504 pagina's; Uitgave: paperback; Aanbieding! € 35,00 incl. Btw zet op verlanglijstje. Vergelijken - 3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam - Boek Rochus Zuurmond (9492183749) ISBN: 9789492183743 - Het Boek 3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam (9492183749) geschreven door Rochus Zuurmond bestel je op… Aanbieding: Nu voordelig 3-pak met van Rochus Zuurmond + God en de moraal, + Niet te geloven over de Apostolische geloofsbelijdenis, en + In hemelsnaam over het Onze Vader...

INFORMATIE

AUTEUR
Rochus Zuurmond
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam.pdf

OMSCHRIJVING

Een voordelige set van drie boeken.GOD EN DE MORAAL: De Bijbel gaat niet over wat wel en niet mag, maar over macht. Geloof stelt de vraag welke machten wij collectief en individueel vertrouwen. Zijn dat de goden van deze wereld? Of is het die vreemde, ontregelende God waarover de Bijbel verhaalt en die vaak keuzes maakt die strijdig lijken met onze politieke logica? NIET TE GELOVEN: De Apostolische geloofsbelijdenis ("het Credo') is na de bijbel misschien wel de meest centrale tekst van de kerk, zowel in leer als in liturgie. Rochus Zuurmond, kenner van de teksten van het vroege christendom, legt de Apostolische geloofsbelijdenis uit tegen de achtergrond van haar ontstaanstijd. Dan blijkt deze belijdenis een leidraad te zijn bij het lezen van de weerbarstige teksten van de bijbel. IN HEMELSNAAM: voor ieder die meer wil weten over de betekenis van de oorspronkelijke tekst van het Onze Vader en zijn vertaalachtergronden. Compact en helder!

Wil je het boek lezen?3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rochus Zuurmond. Lezen 3-pak Niet te geloven, God en de moraal, In hemelsnaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN