Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad

Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad - Simon Koolstra | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad ... Scheurkal Voor in Bed, Op Het Toilet of In Bad ... . Op een doordachte en nuchtere kijk worden alledaagse natuurverschijnselen simpel en soms wat lastiger uitgelegd. Een aanrader voor een ieder die interesse heeft in natuurkunde of eindelijk wil weten hoe het in elkaar zit. Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad 1e druk is een boek van Simon Koolstra uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045316345 Een GPS-systeem gebruikt de relativiteitstheorie van de Albert Einstein om precies te kunnen bepalen waar we ons bevinden. In Scheikunde voor in bed, op het toilet of in bad komt ... bol.com | Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad ... ... . In Scheikunde voor in bed, op het toilet of in bad komt een keur van onderwerpen voorbij: vuur, water en ijs, Linus Pauling, het schoonmaakmiddelenkastje, zonnecellen en computerchips, Pernis, DNA, linksdraaiend melkzuur, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Koolstra
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad.pdf

OMSCHRIJVING

Een GPS-systeem gebruikt de relativiteitstheorie van de Albert Einstein om precies te kunnen bepalen waar we ons bevinden. Zonder het baanbrekende werk van Maxwell op het gebied van elektromagnetisme hadden we nog geen dvd'tje kunnen afspelen. En wat waren de ontwikkelaars van het computerspel FIFA '14 trots toen ze hun nieuwe spelletje presenteerden: eindelijk gehoorzaamde hun voetbal de wetten van de natuurkunde. We kunnen er niet onderuit. Natuurkunde is overal. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door deze fantastische wetenschap. Ontdek hoe de quantumfysica de wereld op zijn kop zette en waarom er geen hoogste temperatuur is, maar wel een absolute laagste temperatuur. Lees waarom de wereld zo opgewonden was toen in de zomer van 2012 het higgsdeeltje werd ontdekt en waarom quantumbits zoveel meer kunnen dan de bits in je eigen huis-tuin-en-keukencomputer. Een kijkje in de keuken van de natuurkunde kan je blik op de wereld voor altijd veranderen.

Wil je het boek lezen?Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Koolstra. Lezen Natuurkunde voor in bed, op het toilet of in bad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN