Maske: Thaery

Maske: Thaery - Jack Vance | Tiliboo-afrobeat.com

... Thaery is a science fiction novel by American writer Jack Vance, set in his Gaean Reach milieu, which was first published as a paperback by Berkley Books, the science-fiction imprint of Putnam, in 1976 ... Maske thaery - J. Vance - (ISBN: 9789029006873) | De Slegte ... . Maske: Thaery marks the beginning of the period when Vance's novels were published exclusively straight to paperback, whereas prior to this the majority had first appeared in science ... Maske: Thaery was first published in 1976 and is currently available in paperback and Kindle editions thanks to Spatterlight Press. My out of print hardcover copy is 181 pages long. This is the second time I have read this interesting Vance novel in recent years. I liked it equally well both times and continue to rate it a 4. Jack ... Maske: Thaery - Wikipedia ... . My out of print hardcover copy is 181 pages long. This is the second time I have read this interesting Vance novel in recent years. I liked it equally well both times and continue to rate it a 4. Jack Vance - Maske: Thaery (SF) - 20...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Vance
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Maske: Thaery.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de rand van het Gaiaanse Bereik hangt middenin de desolate regio van het Grote Gat, de eenzame ster Mora waaromheen de dubbelplaneten Maske en Skay hun complexe banen walsen. Op Maske wordt het gebied Thaery met zijn dertien gouwen bevolkt door de afstammelingen van de laatste menselijke migratiegolf die er eeuwen geleden een nieuw thuis vonden.Nadat zijn oudere broer de erfgenaam van Huize Droad wordt, trekt de jonge aristocraat Jubal Droad de wereld in om over zijn toekomst in de rijk geschakeerde Thariotse kastensamenleving na te denken. Geld heeft hij niet, en zijn adellijke titel stelt buiten de grenzen van zijn eigen gouw ook niet veel voor.In de bergen van Isedel, vlak bij de grens met de naburige wilde landen van Djanad, kruist een merkwaardig personage vergezeld van een peloton perruptors — soldaten gerekruteerd uit de sociaal zonderlinge Djans — Jubals pad en dat wordt hem bijna fataal.Nadat hij van zijn verwondingen is genezen laat Jubal het er niet bij zitten en hij gaat op zoek naar het arrogante individu dat hem voor dood achterliet, vastbesloten om verhaal te halen. Zo komt hij een samenzwering op het spoor die niet alleen Thaery, maar de hele wereld Maske onherroepelijk dreigt te veranderen. En niet bepaald ten goede...Maske : Thaery is deel 51 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: Marcel Laverdet. De vertaling van Ivain Rodriguez de Léon verscheen eerder bij Meulenhoff. De tekst van de Spatterlight editie is herzien en aangepast aan de hedendaagse spelling.

Wil je het boek lezen?Maske: Thaery in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Vance. Lezen Maske: Thaery Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN