Handboek vogels van Nederland

Handboek vogels van Nederland - Luc Hoogenstein | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek Vogels van Nederland behandelt bijna 300 vogelsoorten die in Nederland te zien zijn ... Handboek Vogels van Nederland en België | 2017 ... ... . Van knobbelzwaan tot grauwe gors en van sperwer tot noordse stern: het Handboek beschrijft van elke soort hoe die te herkennen is en waar hij in Nederland voorkomt. Het meest complete handboek over vogels van Nederland en Belgie. Behandelt zo'n 300 vogelsoorten, alle broedvogels, zomer- en wintergasten en doortrekkers komen aan bod, naast enkele zeldzame, maar regelmatig voorkomende soorten en exoten. De opvolger van het succesvolle Handboek vogels van Nederland - nu uitgebreid met soort ... Zakgids vogels van Nederland en België | Boeken en CD's ... ... . De opvolger van het succesvolle Handboek vogels van Nederland - nu uitgebreid met soorten van België. Het meest complete handboek behandelt ruim 300 vogelsoorten van Nederland en België. Alle broedvogels, zomer- en wintergasten en doortrekkers komen aan bod, naast enkele zeldzame, maar regelmatig voorkomende soorten en exoten. De opvolger van het suc...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Hoogenstein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek vogels van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek Vogels van Nederland behandelt bijna 300 vogelsoorten die in Nederland te zien zijn. Van knobbelzwaan tot grauwe gors en van sperwer tot noordse stern: het Handboek beschrijft van elke soort hoe die te herkennen is en waar hij in Nederland voorkomt. Ook 'nieuwe' Nederlandse soorten, zoals de graszanger, de onlangs teruggekeerde ruigpootuil en de als aparte soort erkende Pontische meeuw, passeren de revue in het Handboek Vogels van Nederland. De nieuwste populatietrends en aantallen zijn in het boek opgenomen, evenals de Rode Lijst van bedreigde vogels en een overzicht van de beste vogelkijkgebieden van Nederland.Van elke vogel is een fraaie foto afgebeeld, en daarnaast zijn de meeste soorten ook nog eens prachtig geïllustreerd. Geen enkel ander boek dat alléén Nederlandse soorten behandelt, is zo compleet en overzichtelijk als het Handboek Vogels van Nederland.Het boek geeft veel informatie voor het waarnemen en herkennen van vogels in Nederland. Met één vogelsoort per bladzijde is er uitgebreid ruimte voor speciale kenmerken, verspreidingskaartjes en achtergrondinformatie over bijvoorbeeld voorkomen, leefwijze, voortplanting, gevoeligheden en beschermingsstatus. Daarmee is deze uitgave op alle vlakken het meest actuele Nederlandse vogelboek: een absolute aanrader voor zowel beginnende als gevorderde vogelliefhebbers. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland!

Wil je het boek lezen?Handboek vogels van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Hoogenstein. Lezen Handboek vogels van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN