Cryptovaluta minen voor Dummies

Cryptovaluta minen voor Dummies - Peter Kent | Tiliboo-afrobeat.com

...aluta minen voor Dummies (Paperback). Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud ... Cryptovaluta voor Dummies - Cryptokiezer ... . Je hebt alleen wat... Cryptovaluta minen voor Dummies | Peter Kent Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency. Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency. Dit boek deelt de inzichte ... Speculeren in cryptocurrencies voor dummies | Cryptostart ... . Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency. Dit boek deelt de inzichten van twee insiders in de cryptovaluta, waarbij ze de benodigde hardware, software en strategieën analyseren voor het minen van de cryptovaluta Bitcoin, Ethereum, […] Cryptovaluta minen voor Dummies. Bekijk alles van Peter Kent. ISBN. 9789045356648. Laat als ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Kent
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Cryptovaluta minen voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency. Dit boek deelt de inzichten van twee insiders in de cryptovaluta, waarbij ze de benodigde hardware, software en strategieën analyseren voor het minen van de cryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Monero, LiteCoin en Dash. Ze geven ook inzicht in hoe je de curve voor kunt blijven en de opbrengsten op je investeringen kunt maximaliseren.Van de basisprincipes van cryptovaluta en blockchain tot de selectie van de beste valuta om te minen, dit toegankelijke boek maakt het eenvoudig om direct aan de slag te gaan!Peter Kent (Denver, VS) is momenteel e-commerce-consultant, gespecialiseerd in de optimalisatie van zoekmachines, waaronder Pay-Per-Click-technologie. Hij heeft diverse campagnes met zoekmachines en pay-per-click uitgevoerd. Hij is voormalig adjunct-directeur marketing bij Indigio, een webapplicationsdeveloper, waar hij werkte aan zoekmachine-optimalisatie. Hij werkt sinds 1984 online, schrijft al sinds 1993 over internet en is auteur van talloze boeken, tijdschriftartikelen en columns over internetgerelateerde onderwerpen. Zijn column Geek News verscheen in twee kranten in de staat Colorado. Hij richtte de e-businessdienstverlener BizBlast.com op en is auteur van Search Engine Optimization for Dummies. Hij zal dit boek promoten op zijn site www.searchenginebulletin.com.

Wil je het boek lezen?Cryptovaluta minen voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Kent. Lezen Cryptovaluta minen voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN