Het geheim van de chef

Het geheim van de chef - Gordon Ramsay | Tiliboo-afrobeat.com

...eim Van De Chefs (Hardcover). Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Sergio Herman, Onno Kokmeijer, ... Geheim van de Chef - HAC Weekblad ... ... In Het geheim van de chef onthult Gordon Ramsay de geheimen achter de gerechten waarmee hij bekend is geworden. Zo leer je bij de salade met kortgebakken tonijn en gesauteerde radicchio hoe de bittere blaadjes lekker zoet worden door ze te karamelliseren. Ontdek het geheim van de chef (Hardcover). Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, wil niets liever dan met iedereen delen wat hij heeft mogen leren... In het Geheim van de chef l ... Pittige kruiden en het geheim van de chef | Over de tong ... ... . Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, wil niets liever dan met iedereen delen wat hij heeft mogen leren... In het Geheim van de chef legt Rosah je uit hoe je een high-end kooktechniek kunt toepassen in je eigen keuken. Met deze week: stokbroodje gerookte boter, van zelfgemaakte boter. Ingredi├źnten Voor circa 200 gram boter. 500 g room (ongeslagen slagroom met...

INFORMATIE

AUTEUR
Gordon Ramsay
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de chef.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek Gordons keukengeheimenThuiskoks worden topchefs!In Het geheim van de chef onthult Gordon Ramsay de geheimen achter de gerechten waarmee hij bekend is geworden. Zo leer je bij de salade met kortgebakken tonijn en gesauteerde radicchio hoe de bittere blaadjes lekker zoet worden door ze te karamelliseren. Of hoe ijsblokjes van olijfolie en kruiden een koude zomersoep omtoveren tot een sterrengerecht. Veel van Gordons tips zijn makkelijk uit te voeren, met spectaculair eindresultaat.

Wil je het boek lezen?Het geheim van de chef in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gordon Ramsay. Lezen Het geheim van de chef Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN