Fascinerende patronen in de natuur

Fascinerende patronen in de natuur - Philip Ball | Tiliboo-afrobeat.com

...ende patronen in de natuur (Hardcover). Van slakkenhuizen tot sterrenstelsels, van ijskristallen tot vogelveren en van bliksemschichten tot ... Fascinerende patronen in de natuur van Philip Ball bestellen? ... ... Het boek Fascinerende patronen in de natuur, geschreven door Philip Ball, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Prachtige symmetrie in de natuur. ... Elke 'arm' van de zes-takkige geometrische vorm is identiek, in vorm en patroon. Dit komt door de manier waarop watermoleculen zich ordenen wanneer ze een vaste vorm aannemen, hierbij zoeken ze naar vormen die sterke v ... Fascinerende patronen in de natuur Download PDF ePUB ... ... . Dit komt door de manier waarop watermoleculen zich ordenen wanneer ze een vaste vorm aannemen, hierbij zoeken ze naar vormen die sterke verbindingen vormen. De natuur kent een ongelofelijke pracht en rijkdom aan vormen en patronen, kleuren en texturen. En soms vertonen deze nog onderlinge opmerkelijke gelijkenis ook. Met dit boek word...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Ball
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Fascinerende patronen in de natuur.pdf

OMSCHRIJVING

Van slakkenhuizen tot sterrenstelsels, van ijskristallen tot vogelveren en van bliksemschichten tot meanderende rivieren. De natuur kent een ongelofelijke pracht en rijkdom aan vormen en patronen, kleuren en texturen. En soms vertonen deze nog onderlinge opmerkelijke gelijkenis ook. Met dit boek wordt niet alleen de wiskunde en wetenschap achter deze verschijnselen verkend, maar ook de schoonheid en kunstzinnigheid achter deze adembenemende vormen van moeder natuur. Anders dan de patronen die mensen in techniek, architectuur en kunst aanbrengen, komen natuurlijke patronen spontaan tot stand onder invloed van natuurwetten en natuurkrachten. Dit gegeven maakt de verwondering alleen nog maar groter.

Wil je het boek lezen?Fascinerende patronen in de natuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Ball. Lezen Fascinerende patronen in de natuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN