Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd

Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd - M. van Os | Tiliboo-afrobeat.com

...nnismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd 3e druk is een boek van Maurits Van Os uitgegeven bij Coutinho ... Een kennismaking met de geschiedenis van de Nieuwe Tijd ... ... . ISBN 9789062833580 Dit rijk ge llustreerde boek behandelt de geschiedenis van Europa en Noord-Amerika vanaf de Renaissance tot 1870. Wees de eerste om "Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd" te beoordelen Reactie annuleren Je waardering Waarderen… Perfect Goed Gemiddeld Niet slecht Zeer slecht Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Een kennismaking met de Nieuwe tijd en andere samenvattingen voor ... Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd ... ... .nl. De online geschiedenisboeken specialist. Een kennismaking met de Nieuwe tijd en andere samenvattingen voor Nieuwe Geschiedenis tot 1815, Leraar 2e graad Geschiedenis. Een kort, maar krachtige samenvatting...

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Os
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd 3e druk is een boek van Maurits Van Os uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789062833580 Dit rijk ge llustreerde boek behandelt de geschiedenis van Europa en Noord-Amerika vanaf de Renaissance tot 1870. De auteurs bespreken de omwentelingen die vanaf het einde van de Middeleeuwen de basis zijn gaan vormen voor onze huidige samenleving. Zij hebben daarbij echter gesnoeid in het woud van feiten en jaartallen waarmee gewoonlijk de grote omwentelingen in onze geschiedenis worden behandeld. De auteurs benadrukken vooral inzichtvragen: Waarom kwamen nieuwe structuren juist op dat moment tot stand en niet eerder of later? Waarom gebeurde dat juist daar en niet elders? Met zijn didactische opbouw, eenvoudige stijl en directe formulering leent dit boek zich niet alleen voor gebruik door universitaire studenten maar ook door studenten aan hbo-opleidingen.

Wil je het boek lezen?Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Os. Lezen Een kennismaking met de geschiedenis van de nieuwe tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN