Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie

Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie - Johan Ligteneigen | Tiliboo-afrobeat.com

...ik op het wereldgebeuren - via de mundane astrologie ... Catalogus ... . lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- ; Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Dit is het eerste Nederlandse boek over de Mundane Astrologie. Eerder verschenen er wat werken over Zon- en Maaneclipsen en over patronen van de planeten aan de hemel, maar niet eerder verscheen er een boek dat alle onderwerpen in één werk onderbracht. Er zijn acht hoofdstukken die zo'n 95% van de mund ... Een blik op het wereldgebeuren - bibliotheek.nl ... . Er zijn acht hoofdstukken die zo'n 95% van de mundane astrologie omvatten. De gebieden in de Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie door Johan Ligteneigen, EAN 9789402177695. Een blik op het wereldgebeuren via de mundane astrologie. Dit is het eerste Nederlandse boek over de Mundane Astrologie. Eerder verschenen enkele werken over Z...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Ligteneigen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het eerste Nederlandse boek over de Mundane Astrologie. Eerder verschenen er wat werken over Zon- en Maaneclipsen en over patronen van de planeten aan de hemel, maar niet eerder verscheen er een boek dat alle onderwerpen in één werk onderbracht.Er zijn acht hoofdstukken die zo'n 95% van de mundane astrologie omvatten. De gebieden in de wereld worden Hfdst-1 besproken. In Hfdst-2 wordt gepoogd om enkele landen zuiverder te bepalen via de "oprichtings"-horoskoop van dat land. Deze horoskoop is nauwkeuriger dan een indeling naar zodiakteken.Hfdst-3 bespreekt enkele regeringskabinetten als een precisering van de gebeurtenissen in een land. Hfdst-4 is de kern van dit boek met zeer veel betekenissen van planeten en de horoskoophuizen in de mundane astrologie.Meer onderwerpen: de beweging van de langzame planeten, de onderlinge aspecten, de intrede van hemellichamen in zodiaktekens, zoals de Zonne-ingress, Zon- en Maaneclipsen en de ontdekkingen van Uranus, Neptunus en Pluto.Index + afbeeldingen.

Wil je het boek lezen?Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Ligteneigen. Lezen Een blik op het wereldgebeuren via de Mundane Astrologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN