De Duitse Dog

De Duitse Dog - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...tse dog, ook wel Deense dog, is een ras van grote honden ... Duitse (of Deense) dog - 12 Weetjes over de grote ... ... . Geschiedenis. Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyriërs grote, kort behaarde vechthonden, die men als voorouders van de Duitse dog, de Engelse buldog, de mastiff en de Bordeauxdog mag aanzien. Dat deze honden van de langharige Tibetaanse dog afstammen, die grote gelijkenissen ... De Jonge Hondendag van de NDDC is een informele show voor honden tot een leeftijd van 24 maanden. De oudere dog Helaas staat de Dog niet bekend als een ... bol.com | Duitse Dog, Esther Verhoef | 9789058410542 | Boeken ... . De oudere dog Helaas staat de Dog niet bekend als een ras wat erg oud wordt. Als uw dog 8 jaar is rekenen wij hem tot de senioren. Dit wil niet zeggen dat een Duitse Dog niet een leeftijd van 10 of 11 jaar kan bereiken. De Duitse Dog werd behalve voor de jacht ook gebruikt om de landgoederen van de adel te bewaken en soms als trekhond. Inmiddels is de Duitse Dog vooral gezelschapshond. Het ras wordt gerekend tot rasgroep 2: 'Pinschers, Schnauzers, Molos...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Duitse Dog.pdf

OMSCHRIJVING

De Duitse dog is een van de grootste honden ter wereld. Door zijn statige en gespierde lichaam dwingt hij respect af. Dit ras, met verschillende kleurtyperingen, deinst nergens voor terug en is dan ook heel rustig van aard. Duitse doggen zijn heel trouw aan hun baas en omgeving maar zijn wat terughoudend naar andere honden en mensen.De enorme ‘hoeveelheid hond’ die je in huis neemt met een Duitse dog heeft ook praktische en financi?le consequenties. Een goed advies van de schrijver. Deze hond eet veel, is duur in aanschaf, en heeft alles nodig in de grootste (en dus duurste) maat, bij voorbeeld de mand, de riem, etc. Ook dierenartskosten zijn hoger dan gemiddeld. Rasspecifieke aandoeningen, maar ook informatie over vachtverzorging, voeding en huisvesting voor de Duitse dog komen ook in dit boek aan de orde. De Duitse dog is een trouwe en vriendelijke metgezel. Elke dog-fan zal alleen al om de foto’s dit boek willen aanschaffen!

Wil je het boek lezen?De Duitse Dog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De Duitse Dog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN