Voorspellen met runen

Voorspellen met runen - Magdalena Caland | Tiliboo-afrobeat.com

...en met runen. De historische toepassing van runen om inzicht te krijgen in de toekomst is een van de slechtst gedocumenteerde voorspellingsmethoden ... Voorspellen met runen - bibliotheek.nl ... . Bij ontstentenis van bewijs gaan wetenschappers ervan uit dat er in de oudheid niet met runen werd gedivinieerd. De Germanen communiceerden met rune-tekens. Rune-tekens werden ook gebruikt om via rituelen de toekomst te voorspellen. Runen werden gebruikt voor lotsvoorspellingen en het aanroepen van goden. Er waren Runen die invloed hadden op het weer, de oogst, de liefde, en gezondheid. Runen worden nog steeds gebruikt als orakel. In totaal zijn er ... Download PDF VOORSPELLEN MET RUNEN MET SET RUNETEKENS ... ... . Er waren Runen die invloed hadden op het weer, de oogst, de liefde, en gezondheid. Runen worden nog steeds gebruikt als orakel. In totaal zijn er 24 runen. De Romeinse historicus Tacitus schrijft hierover: In het voorspellen met hun lotsorakel waren zij beter dan ieder ander." Zoals voorspellen met de Tarot slechts met succes kan gebeuren indien de legger vertrouwd is met de betekenis van de symboliek der kaarten, zo is Voorspellen met runen all...

INFORMATIE

AUTEUR
Magdalena Caland
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Voorspellen met runen.pdf

OMSCHRIJVING

Zoals voorspellen met de Tarot slechts met succes kan gebeuren indien de legger vertrouwd is met de betekenis van de symboliek der kaarten, zo is Voorspellen met runen alleen effectief indien de gebruiker van de runen bekend is met de mythologische equivalent van iedere rune. Om dit mogelijk te maken heeft Magdalena Caland in Voorspellen met runen niet alleen iedere rune voorzien van een beschrijving van de oerkracht of godheid die erbij hoort, maar geeft zij bovendien in een alfabetisch supplement een helder overzicht van de Noord-europese mythologie, waardoor het begrip rune in een bij deze tijd passende, duidelijke context wordt geplaatst en zo het voorspellen ermee begrijpelijk en zinvol wordt.

Wil je het boek lezen?Voorspellen met runen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magdalena Caland. Lezen Voorspellen met runen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN