Managementteams

Managementteams - R.M. Belbin | Tiliboo-afrobeat.com

...mentteams' is een van de meest gelezen, tot de verbeelding sprekende en invloedrijke boeken over dit belangrijke aspect van management ... Werken met managementteams | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Deze tweede, herziene druk bevat elf casestudy's, waaronder enkele Nederlandse voorbeelden, en een nieuw hoofdstuk waarin de ideeën en theorieën over managementteams in praktijk zijn gebracht. Veel managementteams bestaan dan ook uit los zand en kunnen beter 'pseudomanagementteams' genoemd worden. Managementteams is een praktijk- en werkboek voor eindverantwoordelijken en managers in managementteams. Het bevat geen abstracte th ... Management­teams - PhiDelphi ... . Managementteams is een praktijk- en werkboek voor eindverantwoordelijken en managers in managementteams. Het bevat geen abstracte theorie (blauwdruk) maar feiten en échte gebeurtenissen in reële en realistische MT's (rooddruk). Managementteams 2e druk is een boek van R.M. Belbin uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789052615677 Teambuilding is van essentieel belang voor de groei en ontwikkeling van een organisatie. D...

INFORMATIE

AUTEUR
R.M. Belbin
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Managementteams.pdf

OMSCHRIJVING

Managementteams 2e druk is een boek van R.M. Belbin uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789052615677 Teambuilding is van essentieel belang voor de groei en ontwikkeling van een organisatie. De vorming van een effectief team is daarom van cruciaal belang: een team valt of staat met de medewerkers die er deel van uitmaken. Afhankelijk van persoonlijkheid, kennis en ervaring zijn zij binnen een team verschillend inzetbaar.Managementteams geeft de basisvoorwaarden die nodig zijn om succesvolle teams op te bouwen en het van falen van teams te voorkomen. Allerlei soorten teams en teamgedrag komen aan bod: een team samenstellencreativiteit in teamsleiderschap in teamsteams die niet slagenteams die wel slagenteamrollenteams bij de overheidManagementteams is een van de meest gelezen, tot de verbeelding sprekende en invloedrijke boeken over dit belangrijke aspect van management. Deze tweede, herziene druk bevat elf casestudy's, waaronder enkele Nederlandse voorbeelden, en een nieuw hoofdstuk waarin de ideeën en theorieën over managementteams in praktijk zijn gebracht.R. Meredith Belbin is de grondlegger van het Teamrol Model en bestsellerauteur van boeken over teamrollen. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 exemplaren van zijn boek verkocht in Nederland. Hij is voormalig voorzitter van de Britse Industrial Training Research Unit en oprichter en partner van Belbin Associates.

Wil je het boek lezen?Managementteams in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.M. Belbin. Lezen Managementteams Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN