Infratecture

Infratecture - Marc Verheijen | Tiliboo-afrobeat.com

...ecture laat zien hoe met een juiste mentaliteit, oprechte samenwerking en een uitgekiend ontwerp infrastructuur een betekenisvol onderdeel wordt van onze alledaagse leefomgeving ... Infratecture in Hooglanderveen | De Telefoongids ... . Dit wordt op een inspirerende wijze in beeld gebracht aan de hand van vijftien invalshoeken en dertig internationale best practices. Infrastructure definition is - the system of public works of a country, state, or region; also : the resources (such as personnel, buildings, or equipment) required for an activity. How to use infrastructure in a sentence. Did You Know? Het boek 'INFRATECTURE. Infrastructuur als ontwerpopgave' laat zien hoe met een juiste mentaliteit, oprechte samenwerkin ... INFRATECTURE. Infrastructuur als ontwerpopgave | Marc ... ... . How to use infrastructure in a sentence. Did You Know? Het boek 'INFRATECTURE. Infrastructuur als ontwerpopgave' laat zien hoe met een juiste mentaliteit, oprechte samenwerking en een uitgekiend ontwerp infrastructuur een betekenisvol onderdeel wordt van onze alledaagse leefomgeving. de term Infratecture uit aan collega's? Waa...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Verheijen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Infratecture.pdf

OMSCHRIJVING

De infrastructuur van de stad vormt een 'spaghetti' van straten, tunnels, routes en lijnen. Maar infrastructuur kan veel meer zijn dan een functionele noodzaak. Infratecture staat voor het daadwerkelijk integraal ontwerpen en realiseren van infrastructuur met als doel naast een functionele oplossing voor verkeersstromen ook sociologische, culturele, ecologische en economische meerwaarde te creëren. Infratecture laat zien hoe met een juiste mentaliteit, oprechte samenwerking en een uitgekiend ontwerp infrastructuur een betekenisvol onderdeel wordt van onze alledaagse leefomgeving. Dit wordt op een inspirerende wijze in beeld gebracht aan de hand van 15 invalshoeken en 30 internationale best practices.Dit is een praktijkgericht boek over ontwerpen en realiseren van straten, kruispunten, pleinen, bruggen, viaducten, maar ook over het ontwerpen van biotopen, geluidswallen, knooppunten, en zelfs snelheid. Marc Verheijen is verkeerskundige en architect. Hij is als lector Infratecture verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en als architect werkzaam bij Stadsontwikkeling Rotterdam.

Wil je het boek lezen?Infratecture in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Verheijen. Lezen Infratecture Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN