In de schaduw van het kunstwerk

In de schaduw van het kunstwerk - Jeroen Lutters | Tiliboo-afrobeat.com

...chaduw van het kunstwerk (Paperback). Over het boek:Kunst is een vorm van denken; een ongewone bron van kennis ... licht en schaduw / vormgeving | Kunstgeschiedenis.jouwweb.nl ... . In deze studie maakt de lezer... In de schaduw van het kunstwerk: art-based learning in de praktijk. Antwerpen: Garant. General rights It is not permitted to download or to forward/distribute the text or part of it without the consent of the author(s) and/or copyright holder(s), In de schaduw van het kunstwerk 1e druk is een boek van Jeroen Lutters uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129502 Over het boek: Kunst is een vorm van denken; een ongewone bron van kennis. In deze studie ... bol.com | In de schaduw van het kunstwerk | 9789044129502 ... ... . ISBN 9789044129502 Over het boek: Kunst is een vorm van denken; een ongewone bron van kennis. In deze studie maakt de lezer kennis met Art-Based Learning, een methode die de toeschouwer in staat stelt met kunstwerken in dialoog te gaan. Over het boek: Kunst is een vorm van denken; een ongewone bron van kenni...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Lutters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In de schaduw van het kunstwerk.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:Kunst is een vorm van denken; een ongewone bron van kennis. In deze studie maakt de lezer kennis met Art-Based Learning, een methode die de toeschouwer in staat stelt met kunstwerken in dialoog te gaan.Aan de hand van drie triptieken laat de auteur zien hoe kunstwerken werken als een ''sprekend object''.Deze studie is bedoeld voor studenten en docenten theologie, filosofie en antropologie, theater- en filmwetenschap, literatuurwetenschap en (kunst)geschiedenis. De hier ontwikkelde methodiek is ook uitermate geschikt voor Artistic Research aan kunstacademies, theateracademies, conservatoria, film- en dansacademies.Over de auteur(s):Jeroen Lutters (1959) is Lector Didactiek en Inhoud van de Kunstvakken aan de Hogeschool Windesheim en Rector van het Bernard Lievegoed Liberal Arts College in Driebergen.Eerder verschenen van zijn hand: Het verloren paradijs van de adolescent (Indigo 1999) Adolescentie in Fictie: Caravaggio's verbeelding van de adolescent (Agiel 2006) en De po√ętische taal van de adolescent: over de schoonheid van het anders-zijn (Garant 2009).

Wil je het boek lezen?In de schaduw van het kunstwerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Lutters. Lezen In de schaduw van het kunstwerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN