Handboek POH-GGZ

Handboek POH-GGZ - Ietje de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...ndboek biedt een leidraad voor deze dagelijkse werkzaamheden van de POH-GGZ ... Trimbos.nl | De Praktijkondersteuner GGZ ... . Het Handboek POH-GGZ is vanuit de beroepspraktijk geschreven en gaat in op belangrijke thema's voor de POH-GGZ en POH-GGZ Kind en Jeugd, waaronder de inhoud van de functie, de samenwerking binnen en buiten de huisartsenpraktijk, criteria voor doorverwijzing, rapportage en veelvoorkomende klachten. Handboek POH-GGZ 1e druk is een boek van Liesbeth Mok uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036810333 In dit boek komt tot uiting dat de POH-GGZ zowel in ... Handboek POH-GGZ | SpringerLink ... .V.. ISBN 9789036810333 In dit boek komt tot uiting dat de POH-GGZ zowel in de breedte als in de diepte over generalistische vaardigheden en behandelmethoden dient te beschikken om hoogwaardige begeleiding of behandeling te bieden voor de meest voorkomende psychische klachten. Het Handboek POH-GGZ is vanuit de beroepspraktijk geschreven en gaat in op belangrijke thema's voor de POH-GGZ en POH-GGZ Ki...

INFORMATIE

AUTEUR
Ietje de Vries
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek POH-GGZ.pdf

OMSCHRIJVING

De POH-GGZ dient zowel in de breedte als in de diepte over generalistische vaardigheden en behandelmethoden te beschikken om hoogwaardige begeleiding of behandeling te bieden voor de meest voorkomende psychische klachten. Uitgangspunt is dat de POH-GGZ huisartsenzorg biedt. Dit handboek biedt een leidraad voor deze dagelijkse werkzaamheden van de POH-GGZ. Het Handboek POH-GGZ is vanuit de beroepspraktijk geschreven en gaat in op belangrijke thema's voor de POH-GGZ en POH-GGZ Kind en Jeugd, waaronder de inhoud van de functie, de samenwerking binnen en buiten de huisartsenpraktijk, criteria voor doorverwijzing, rapportage en veelvoorkomende klachten. Daarnaast licht het de meest gebruikte screeningslijsten, meetinstrumenten, methoden en methodieken toe die noodzakelijk zijn om de diversiteit aan klachten te kunnen behandelen en monitoren. Ook is er aandacht voor patiëntgebonden taken die noodzakelijk zijn voor de profilering en professionalisering van de functie binnen de huisartsenpraktijk. Dit boek is bedoeld voor de professional die werkzaam is als POH-GGZ of hiermee samenwerkt, zoals de huisarts, psychosomatisch fysiotherapeut, POH Somatiek, wijkverpleegkundige, haptonoom, apotheker-farmacotherapeut, psycholoog, psychiater en de beroepskrachten van het wijkteam. De schrijvers van het boek werken als POH-GGZ en Kaderhuisarts GGZ. Zij ervaren zelf dagelijks het belang van samenwerking om goede patiëntenzorg te bieden. Daarnaast zijn er bijdragen geleverd door deskundigen met specifieke kennis van deelgebieden die van belang zijn voor huisartsenzorg.

Wil je het boek lezen?Handboek POH-GGZ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ietje de Vries. Lezen Handboek POH-GGZ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN