Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan 1000 foto's in kleur.

Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan 1000 foto's in kleur. - Polunin | Tiliboo-afrobeat.com

...e geïllustreerde flora van Europa, bestemd voor natuurliefhebbers, amateurbotanici en studerenden, is in een lang gevoelde behoefte voorzien ... Flora Europa - Bloemen, planten en struiken ... . Het was de Nederlander voorheen alleen met behulp van diverse buitenlandse boeken mogelijk allerlei hem onbekende planten en bloemen die hij over onze grenzen in Europa aantrof, op naam te brengen. U heeft een bloem, plant of struik, een boom, een paddenstoel of zwam gevonden waarvan u de naam niet weet? Of u wilt er meer over te weten komen? Via deze website kunt u determineren op uiterlijke kenmerken. Deze website wordt continu uitgebreid met nieuwe bloemen en planten, bomen en struiken, paddenstoelen en zwammen. Www.boekwinkeltjes.nl twe ... Natuur | Gelezen + Bloemen, Planten en Bomen - Marktplaats ... . Deze website wordt continu uitgebreid met nieuwe bloemen en planten, bomen en struiken, paddenstoelen en zwammen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Polunin, Oleg - Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Polunin
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan 1000 foto's in kleur..pdf

OMSCHRIJVING

Met deze geïllustreerde flora van Europa, bestemd voor natuurliefhebbers, amateurbotanici en studerenden, is in een lang gevoelde behoefte voorzien.Het was de Nederlander voorheen alleen met behulp van diverse buitenlandse boeken mogelijk allerlei hem onbekende planten en bloemen die hij over onze grenzen in Europa aantrof, op naam te brengen. De talen waarin deze boeken geschreven zijn, vormden dan vaak een handicap. En voorts het feit dat wie algemeen georiënteerd wilde zijn, genoodzaakt was véle van die gidsen aan te schaffen.Met Oleg Polunin's flora, een fraai uitgevoerd boek dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, zijn al deze moeilijkheden bij het determineren volledig opgelost.In 'Bloemen en planten van Europa' worden ongeveer 2800 in het wild groeiende soorten - en een aantal gekweekte en verwilderde soorten - beschreven, met vermelding van de standplaatsen en tal van andere bijzonderheden. Meer dan 1000 daarvan zijn in kleurenfoto's afgebeeld en bovendien nog 280 in lijntekeningen die direct naar exemplaren uit de natuur zijn gemaakt.De indeling is voortreffelijk. Determinatietabellen zorgen ervoor dat de gebruiker tot de namen van de families en geslachten kan komen, terwijl de soorten zo nodig tot groepen zijn verenigd. In het bijzonder de beginner zal veel nut hebben van de van 140 tekeningen voorziene verklarende lijst van alle botanische termen die in het boek voorkomen. Zeer waardevol is voorts de tabel waarin naast de Latijnse namen de Nederlandse, Engelse,Franse, Duitse en Italiaanse namen van allerlei planten vermeld worden. Het boek bevat uitvoerige registers die met grote zorg zijn samengesteld.

Wil je het boek lezen?Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan 1000 foto's in kleur. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Polunin. Lezen Bloemen en planten van Europa. Geïllustreerde flora met meer dan 1000 foto's in kleur. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN