Basisboek syntaxis

Basisboek syntaxis - Henk Wolf | Tiliboo-afrobeat.com

...sisboek syntaxis pakt het anders aan. Uiteraard komen alle relevante woordsoorten en zinsdelen aan bod, maar het boek is in de eerste plaats een handleiding om inzicht te krijgen in de manier waarop zinnen zijn opgebouwd ... Basisboek syntaxis by Peter ten Hoor - Issuu ... . Dat inzicht ontstaat letterlijk door de talloze speelse illustraties. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Basisboek syntaxis 1e druk is een boek van Henk Wolf uitgegeven bij Kleine Uil, Uitgeverij. ISBN 9789492190772 In ontleedhandboeken staan doorgaans allerlei vaktermen en ezelsbruggetjes centraal. Het Basisboek s ... Basisboek syntaxis - Platform Boekbeoordelingen ... . ISBN 9789492190772 In ontleedhandboeken staan doorgaans allerlei vaktermen en ezelsbruggetjes centraal. Het Basisboek s...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Wolf
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek syntaxis.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek syntaxis 1e druk is een boek van Henk Wolf uitgegeven bij Kleine Uil, Uitgeverij. ISBN 9789492190772 In ontleedhandboeken staan doorgaans allerlei vaktermen en ezelsbruggetjes centraal. Het Basisboek syntaxis pakt het anders aan. Uiteraard komen alle relevante woordsoorten en zinsdelen aan bod, maar het boek is in de eerste plaats een handleiding om inzicht te krijgen in de manier waarop zinnen zijn opgebouwd. Dat inzicht ontstaat letterlijk door de talloze speelse illustraties. Leidend zijn niet allerlei regeltjes, maar het eigen taalgevoel. De vele oefeningen zijn gericht op reflectie.De auteur behandelt op een toegankelijke manier de traditionele redekundige en taalkundige ontleding. Daarnaast besteedt hij aandacht aan het leren geven van ontleedlessen en geeft hij een inleiding in moderne wetenschappelijke idee n over zinsbouw. Het Basisboek syntaxis is de langverwachte openbaring voor wie het ontleden nooitcht heeft begrepen. Voor studenten Nederlands in het hbo en aan de universiteit is het een onmisbaar studieboek, en voor talendocenten een handig naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Basisboek syntaxis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Wolf. Lezen Basisboek syntaxis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN