Hamburgers de luxe

Hamburgers de luxe - David Japy | Tiliboo-afrobeat.com

...reven bij Hamburgers de luxe. Prachtig boek, buitenkant nodigt uit om inhoud te bekijken ... Hamburgers de luxe, David Japy - Hardback - 9789022333457 ... ... . Goed geschreven. Vooral de recepten voor de "vega" en "fish" burgers zijn echte eyeopeners. De sauzen nodigen ook uit om a/d slag te gaan. Voor de mannen thuis ook meteen vleesmolen en burgermaker gekocht om ook het zelf gehakt & de burgers te maken. Hoewel het misschien klinkt als typisch Amerikaans, is het waarschijnlijker dat de hamburger in de 13e eeuw is ontstaan in Mongolië. Het verhaal gaat dat de Tartaren stukken vlees tussen hun zadel en paard stopten, zoda ... bol.com | Hamburgers de luxe, David Japy | 9789022329597 ... ... . Het verhaal gaat dat de Tartaren stukken vlees tussen hun zadel en paard stopten, zodat het vlees malser werd en ze het rauw konden eten. In Hamburgers de luxe vind je voor elk wat wils: de klassieke hamburger puur of gecombineerd met spek of bacon, met rode bietjes en wasabi, met cantal ...

INFORMATIE

AUTEUR
David Japy
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Hamburgers de luxe.pdf

OMSCHRIJVING

2014/0034/32Een hamburger kent iedereen, als snelle hap tussen een broodje of met frietjes en sla. Vroeger was de keuze beperkt en werd de hamburger niet echt als culinair hoogstaand beschouwd. Maar zijn status is aan het veranderen. Als je met vlees van superkwaliteit werkt en dat subtiel kruidt, dan kun je een driesterrenhamburger bereiden. En niet alleen met rundvlees natuurlijk, ook met andere vleessoorten, vis, groenten of granen kun je heerlijke hamburgers maken. Varieer en combineer met gesmolten kaas, een pittig sausje, een krokant broodje, een kraakverse salade en je zult gegarandeerd scoren.In Hamburgers de luxe vind je voor elk wat wils: de klassieke hamburger puur of gecombineerd met spek of bacon, met rode bietjes en wasabi, met cantal en vijgenconfituur, met geitenkaas en aubergine Of verkies je een kruidige kipburger, een succulente lams- of kalfsburger? Hou je niet van vlees? De zalmburger met dille en citroen, de kabeljauwburger of de exclusieve kreeftenburger zullen je vast bekoren. En voor de vegetariërs zijn er de quinoaburger en groenteburgers met diverse groentecombinaties.

Wil je het boek lezen?Hamburgers de luxe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Japy. Lezen Hamburgers de luxe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN