Het zand in de machine

Het zand in de machine - Chris van der Heijden | Tiliboo-afrobeat.com

...d in de machine. Kranten en tijdschriften staan vol van het drama van mislukte integratie ... Wat een stikstofdeken en de naderende campagne betekenen ... ... . Probleemwijken, moslimjongeren, radicalisering: het... Het Zand In De Machine (Bindwijze overig). Kranten en tijdschriften staan vol van het drama van mislukte integratie. Probleemwijken, moslimjongeren,... Bestel Het zand in de machine van Chris van der Heijden. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het zand in de machine. Na het multiculturele drama is er nu ook het managersdrama. 'Stiller, saaier, onopvalle ... Het zand in de machine | De Volkskrant ... . Na het multiculturele drama is er nu ook het managersdrama. 'Stiller, saaier, onopvallender maar niet minder ergerlijk', staat op de flap van Het zand in de machine van Chris van der Heijden.... 6 november 2007, 0:00 Even moesten wereldleiders en zakenmannen vluchten voor hun leven en zich verschansen achter legers, prikkeldraad en wolken traangas,...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris van der Heijden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het zand in de machine.pdf

OMSCHRIJVING

Kranten en tijdschriften staan vol van het drama van mislukte integratie. Probleemwijken, moslimjongeren, radicalisering: het zijn bij uitstek de politieke kwesties van dit moment. toch kent Nederland nog een ander drama. Het is stiller, saaier, onopvallender maar niet minder ergerlijk: we worden overwoekerd door een 'managerscultuur'. Hierdoor wordt alles onpersoonlijk gemaakt en 'opgelost'door er een zogenaamd project van te maken, natuurlijk met een manager aan het hoofd. Zo bouwen we stukje bij beetje een samenleving die aan niets zoveel doet denken als daan het communisme: strak geregeld, schijnbaar volmaakt gepland maar in feite volstrekt ondoorzichtig, ineffectief en voor alle betrokkenen een bron van ergernis. Misschien is de situatie wat dit betreft in Nederland nog wel ernstiger dan in de voormalige Sovjet-Unie. Ons systeem is immers langs democratische weg tot stand gekomen. Aan een dictatuur kun je een einde maken door je van de dictator te ontdoen, maar hoe ontdoe je je van de dictator die je zelf bent?

Wil je het boek lezen?Het zand in de machine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris van der Heijden. Lezen Het zand in de machine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN