Handboek Gynaecologie

Handboek Gynaecologie - Marc Dhondt | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek bestaat uit drie grote hoofdstukken: algemene gynaecologie, gynaecologische oncologie inclusief de senologie en de reproductieve geneeskunde ... Handboek gynaecologie Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . Dit handboek is in eerste instantie bedoeld als een universele leidraad voor de bachelorstudenten geneeskunde, vroedkunde en verpleegkunde, maar het is ongetwijfeld ook een nuttig naslagwerk voor alle gynaecologen die hun theoretische ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek gynaecologie, geschreven door Yves Jacquemyn & Philippe de Sutter. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over gynaeco ... Handboek gynaecologie - (ISBN: 9789463442565) | De Slegte ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over gynaecologie, universiteit antwerpen, samenvatting, gynaecologie 2, geneeskunde, abdomen 2, abdomen & UAntwerpen. Handboek gynaecologie 1e druk is een boek van Yves J...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Dhondt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Gynaecologie.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek Gynaecologie is een initiatief van de hoogleraren gynaecologie en verloskunde van de Universiteit Gent, K.U.Leuven, Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel, in samenwerking met een aantal docenten. Het handboek bestaat uit drie grote hoofdstukken: algemene gynaecologie, gynaecologische oncologie inclusief de senologie en de reproductieve geneeskunde. Dit handboek is in eerste instantie bedoeld als een universele leidraad voor de bachelorstudenten geneeskunde, vroedkunde en verpleegkunde, maar het is ongetwijfeld ook een nuttig naslagwerk voor alle gynaecologen die hun theoretische achtergrond willen opfrissen.Over de auteurs:MARC DHONT is als professor dr. emeritus verbonden aan de Universiteit Gent en is tevens stafl id van de Vrouwenkliniek Universiteit Gent.PAUL DEVROEY is diensthoofd van het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde van de Vrije Universiteit Brussel.JAN GERRIS is docent gynaecologie aan de Universiteit Gent en voorzitter Sector Man, Vrouw en Kind van het Universitair Ziekenhuis Gent.YVES JACQUEMYN is diensthoofd Gynaecologie-Verloskunde van de Universiteit Antwerpen.IGNACE VERGOTE is diensthoofd Gynaecologie-Verloskunde van de K.U.Leuven.

Wil je het boek lezen?Handboek Gynaecologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Dhondt. Lezen Handboek Gynaecologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN