De controller als navigator

De controller als navigator - M. Heeswijk | Tiliboo-afrobeat.com

...controller als navigator worden vijf problemen in cases geschetst en uitgewerkt ... Home - Navigators ... . Hierin staat uw rol als navigator centraal. Want dat is kenmerkend voor uw nieuwe rol. Hierin bent u niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de cijfers maar ook (mede)verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Dit is terug te vinden in de cases. De rol van de controller verandert ingrijpend. Dit wordt met name veroorzaakt door een steeds hoger verwachtingspatroon van het management. Managers eisen ook andere informatie. Natuurlijk blijven de balans en verlies ... 'De controller heeft de rol van navigator in een ... ... . Managers eisen ook andere informatie. Natuurlijk blijven de balans en verlies- en winstrekening essentieel. Maar dit zijn financiële resultaten achteraf. De behoefte aan inzicht in de totstandkoming van de resultaten, ook de niet-financiële, neemt sterk Als navigator moet de controller in staat zijn om op elk gewenst moment gebruik te maken van alle mogelijke gegevens die nodig zijn om v...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Heeswijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De controller als navigator.pdf

OMSCHRIJVING

De praktijk van de controller bestaat niet uit vakgebieden of thema's. De praktijk bestaat vooral uit het oplossen van problemen. Dit vraagt een herziening van de rol van de controller. Als navigator heeft hij in deze nieuwe rol ook andere kennis nodig, zoals logistiek en ERP.In De controller als navigator worden vijf problemen in cases geschetst en uitgewerkt. Hierin staat uw rol als navigator centraal. Want dat is kenmerkend voor uw nieuwe rol. Hierin bent u niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de cijfers maar ook (mede)verantwoordelijk voor de realisatie ervan.Dit is terug te vinden in de cases. Die zijn vormgegeven rondom de volgende vraagstukken: ERP-systemen, supply chain management, voorraadhoogte, doorlooptijdverkorting en logistieke besturing. In de cases worden deze vraagstukken opgelost. De geschetste oplossingen kunt u vervolgens vertalen naar de situatie binnen uw eigen organisatie.

Wil je het boek lezen?De controller als navigator in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Heeswijk. Lezen De controller als navigator Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN