Zeven Pijlen

Zeven Pijlen - Hyemeyohsts Storm | Tiliboo-afrobeat.com

...Ton Kolmans van Zeven pijlen. Ik ben een helder voelend en helderziend medium ... bol.com | Zeven Pijlen, Hyemeyohsts Storm | 9789490748500 ... ... . Ik ben van nature een rustige en begripvolle man die altijd een luisterend oor heeft. Daarmee bied ik diensten zoals: voetreflex, dieren luisteren, begleiden nieuwetijds-mensen, PGB begleiding en energetisch reinigen. In Zeven Pijlen wordt pijnlijk duidelijk hoe makkelijk we als mensen elkaar verkeerd kunnen begrijpen en angst en wantrouwen, in plaats van liefde en vertrouwen, ons leven gaan beheersen. Wanneer we de leringen van dit boek echt in ons opnemen en er omheen lopen, ... STADSKAMER DE ZEVEN PIJLEN - Business Club N.V. ... . Wanneer we de leringen van dit boek echt in ons opnemen en er omheen lopen, dan zullen de blaadjes van kennis zich lang­zaam stuk voor stuk aan ons ontvouwen. Stadskamer De zeven pijlen in Elburg, Een unieke vergaderlocatie in een monumentaal 17e-eeuws pand. Inspirerend, kleinschalig en uitstekend verzorgd. Dé plek voor e...

INFORMATIE

AUTEUR
Hyemeyohsts Storm
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zeven Pijlen.pdf

OMSCHRIJVING

In Zeven Pijlen maakt de lezer op een heldere manier kennis met de levenswijze en filosofie van de Noord-Amerikaanse In­diaan en dan vooral vanuit de traditie van de Cheyenne en Crow. In Zeven Pijlen wordt pijnlijk duidelijk hoe makkelijk we als mensen elkaar verkeerd kunnen begrijpen en angst en wantrouwen, in plaats van liefde en vertrouwen, ons leven gaan beheersen. Wanneer we de leringen van dit boek echt in ons opnemen en er omheen lopen, dan zullen de blaadjes van kennis zich lang­zaam stuk voor stuk aan ons ontvouwen. De meeslepende ver­halen geven je als lezer de kans om in vele spiegels te kijken, en word je aan de hand van Hyemeyohsts meegenomen in een transformerende dans met het leven. Een dans waarin je in een diepere harmonie komt met jezelf en de wereld om je heen.

Wil je het boek lezen?Zeven Pijlen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hyemeyohsts Storm. Lezen Zeven Pijlen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN