Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015

Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015 - P.J.J. Zoontjes | Tiliboo-afrobeat.com

...t oog op de bevordering van de kwaliteit van het hoger onderwijs of het wetenschappelijk onderzoek kan Onze Minister in afwijking van de algemene berekeningswijze, bedoeld in het eerste lid, aan de rijksbijdrage waarop de in artikel 1 ... Wet bevordering internationalisering hoger onderwijs en ... ... .9, eerste lid, bedoelde aanspraak betrekking heeft, een bedrag toevoegen in verband met de door een instelling in het vooruitzicht gestelde of ... Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015 9e druk is een boek van P. Zoontjes uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789035248502 WHW 2015 tekst en toelichting Dit boek is tot stand gekomen onder redactie van prof.mr. P.J.J. (Paul) Zoontjens, bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan Tilburg University. 5 ... bol.com | Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk ... ... . Zoontjes uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789035248502 WHW 2015 tekst en toelichting Dit boek is tot stand gekomen onder redactie van prof.mr. P.J.J. (Paul) Zoontjens, bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan Tilburg University. 5 Met het oog op de bevordering van de kwaliteit van het hoger onderwijs of het wetenschappelijk onderzoek kan Onze minister in afwijki...

INFORMATIE

AUTEUR
P.J.J. Zoontjes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015.pdf

OMSCHRIJVING

Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015 9e druk is een boek van P. Zoontjes uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789035248502 WHW 2015 tekst en toelichtingDit boek is tot stand gekomen onder redactie van prof.mr. P.J.J. (Paul) Zoontjens, bijzonder hoogleraar onderwijsrecht aan Tilburg University.Deze uitgave bevat de tekst van de WHW en een uitgebreide thematische toelichting met aandacht voor de laatste wetswijzigingen en actuele ontwikkelingen. Dat maakt deze bundel uitermate geschikt voor:* de bestuursorganisaties en instellingsbesturen van universiteiten, hogescholen en de Open Universiteit;* medewerkers van onderzoeksinstituten;* beleidsmedewerkers op het gebied van hoger onderwijs.

Wil je het boek lezen?Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.J.J. Zoontjes. Lezen Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek Tekstuitgave 2015 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN