Uilen

Uilen - Marianne Taylor | Tiliboo-afrobeat.com

...en (Strigiformes) zijn een orde van solitaire vogels met veelal een nachtelijke leefwijze ... Uil | Uilen | Uilenkwekerijwings | Uil | Uilen ... ... . Bij veel uilen staan de ogen voor in de kop, zodat ze een groot binoculair gezichtsveld hebben, waarin ze diepte kunnen zien. Uilen hebben goed ontwikkelde oren, die ver uit elkaar staan, wat ze goed in staat stelt de richting vast te stellen waaruit een geluid komt. 2-sep-2018 - Bekijk het bord "Uilen" van Tamara Stamoulis op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Uil, Roofvogels, Owl. Soorten uilen. Er zijn 134 verschillende ... Uilen herkennen en uilen zien | Natuurpunt ... . Bekijk meer ideeën over Uil, Roofvogels, Owl. Soorten uilen. Er zijn 134 verschillende soorten uilen in de hele wereld. De bekendste uilen in Nederland zijn de bosuil, de ransuil, de steenuil en de kerkuil. De bosuil: De bosuil komt voor in bossen, zoals de naam al zegt. Het is een dappere vogel, hij durft zelfs mensen aan te vallen als die te dicht bij zijn nest komen. De site voor in...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Taylor
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Uilen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een ode aan een prachtige, mysterieuze en fascinerende vogel: de uil. Bijzondere soorten uit de wereld worden onder de loep genomen, van de onmiskenbare sneeuwuil (nu wereldberoemd dankzij Harry Potter) tot de ongrijpbare roodpootbosuil uit Zuid-Amerika, en niet te vergeten onze vertrouwde bosuil.* prachtige portretten van 36 uilen van over de hele wereld* gedetailleerde informatie over het verenkleed, de jachtwijze, het voedsel, het leefgebied en de roep* mooie fotoreportage met close-upfoto's* een korte geschiedenis van de uilBereid je voor op een ontdekkingsreis door de wereld van de uil en laat je meeslepen door hun overweldigende schoonheid.

Wil je het boek lezen?Uilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Taylor. Lezen Uilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN