Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut

Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut - Joop Braakhekke | Tiliboo-afrobeat.com

...rage. Vijfentwintig jaar het instituut (Hardcover) ... Publicaties | Limburgse Rechtsgeschiedenis ... . 25 jaar Culinair TheaterWie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in le Garage:... Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 19,90 Eergisteren Topadvertentie ... Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut. Het is helaas ... kookboek - Ando ... . Vijfentwintig jaar het instituut. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 19,90 23 mei. '20 Topadvertentie. Bezoek website 23 mei. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Le Garage. Al 30 jaar hét instituut Zonder Joop Braakhekke was er geen Le Garage geweest. Zijn i...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop Braakhekke
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut.pdf

OMSCHRIJVING

25 jaar Culinair TheaterWie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met kopstukken als Harry Mulish, Jeroen Henneman, Adriaan van Dis die bij een goede maaltijd filosofeerden.Ooit startte Joop Braakhekke samen met zijnlevensgezel Wim Nijkamp in 1990 Le Garage. Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam werd het een theatraal spiegelpaleis waar zien was en gezien worden. De 'loop' zat er direct in en het is nooit anders geworden. Culinaire Showbusiness op het hoogste niveau.Het boek beschrijft Le Garage 25 jaar Culinaire Theater als een instituut van welevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om innerlijke beschaving. Met beroemde gerechten en evergreens zoals de Pizza Tonijn, de Blauwpootkip van de rotissoire, de Steak Tartare, Rib Eye, Tournedos en de Caesar Salad met de dressing van Daniel Mc Vigger (Bold and the Beautiful) beschrijft het boek een chiq laag drempelig restaurant van klasse. Het restaurant, het publiek, het eten en de wijnen waarvan de bijzondere wijnen van de sommelier van het jaar Edwin Walthaus speciale aandacht verdienen. Le Garage is een instituut, al jaren bij Michelin bekroond met een Bib Gourmand. Kortom, een boek om te zien en mee gezien te worden.

Wil je het boek lezen?Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop Braakhekke. Lezen Le Garage. Vijfentwintig jaar het instituut Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN