Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen

Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen - Arjen Appelman | Tiliboo-afrobeat.com

...ale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen 1e druk is een boek van Arjen N ... Samenvatting: integrale beveiliging - een security ... ... . Appelman uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013075274 Komen tot een integrale beveiliging is de wens van veel organisaties. 7. Communicatie & Bewustwording 8. Samenhang tussen de verschillende maatregelen Deel 3 - Een security management systeem in 7 stappen 9. Het security management systeem 10. Een security management systeem in zeven stappen: het 7-stappenplan 11. Het optimaliseren van de beveiliging Deel 4 - Praktijkvoorbeelden 12. Cases Literatuur, art ... Intergrale beveiliging: een security management systeem in ... ... . Het optimaliseren van de beveiliging Deel 4 - Praktijkvoorbeelden 12. Cases Literatuur, artikelen en ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen, geschreven door Arjen N. Appelman. De samenvattingen zijn do...

INFORMATIE

AUTEUR
Arjen Appelman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen.pdf

OMSCHRIJVING

Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen 1e druk is een boek van Arjen N. Appelman uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013075274 Komen tot een integrale beveiliging is de wens van veel organisaties. Binnen vakbladen gaan artikelen in op security as a service, informatiegericht beveiligen en meer preventie, los komen van de ad hoc aanpak. Toch blijkt dat dit in de praktijk moeizaam lukt. Vaak ontbreekt het aan middelen, maar ook aan gebrik aan committment en bewustzijn bij de hogere managementlagen binnen de organisatie. Tijd dus voor een nieuwe aanpak.Dit boek behandelt een werkwijze waarmee managers verantwoordelijk voor veiligheid op een informatiegerichte wijze beveiliging kunne professionaliseren. Door beveiliging als Plan Do Check Act cyclus te bezien en op te delen in 7 heledere meetbare stappen is een basis te leggen voor een procesmatige aanpak. Met behulp van kosten/batenanalyses wordt beveiliging van sluitpost tot een kritische succesfactor in het waarborgen van de bedrijfscontinuiteit.

Wil je het boek lezen?Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjen Appelman. Lezen Intergrale beveiliging: een security management systeem in 7 stappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN