Gevaarlijke Kus

Gevaarlijke Kus - Jackie Collins | Tiliboo-afrobeat.com

...ijke kus (Paperback). Hoofdpersoon in Gevaarlijke kus is de verleidelijk mooie, eigenzinnige en machtige Lucky Santangelo, hoofdpersoon in vier ... Welke kussoorten zijn er? | allesoverseks.be - van Sensoa ... ... Gevaarlijke Kus (Hardcover). Helemaal niemand kan beter over macht en glamour in Hollywood schrijven dan Jackie Collins!De verleidelijk mooie,... Gevaarlijke kus? Fotoalbum. Klik in dit veld om de inhoud naar het klembord te kopiëren: ... Bovenop de toren van de Zwolse stadsmuur gaven Erik de Koning en Bernadette Keyzer elkaar een spannende kus.... Bruidspaar de Koning-Keyzer, Zwolle 9 juli 1981. Fotograaf onbekend ... Gevaarlijke kus book. Read 89 reviews from the world's largest com ... Komen gevaarlijke haaien straks ook naar onze kust ... ... .... Bruidspaar de Koning-Keyzer, Zwolle 9 juli 1981. Fotograaf onbekend ... Gevaarlijke kus book. Read 89 reviews from the world's largest community for readers. Opgegroeid binnen de kringen van de maffia, meerdere malen getrouwd... Zoek naar alle overeenk...

INFORMATIE

AUTEUR
Jackie Collins
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijke Kus.pdf

OMSCHRIJVING

Helemaal niemand kan beter over macht en glamour in Hollywood schrijven dan Jackie Collins!De verleidelijk mooie, eigenzinnige en machtige Lucky Santangelo, hoofdpersoon in vier eerdere bestsellers van Jackie Collins, is terug in deze roman, en hoe.Opgegroeid binnen de kringen van de mafia, meerdere malen getrouwd en opgeklommen tot diva kent Lucky als eigenaresse van Panther Studios in Hollywood even zoveel vrienden als vijanden.Wanneer een familielid van Lucky met bruut geweld wordt neergeschoten bij een autodiefstal, kent haar wraakzucht geen grenzen. Ze zet al haar kennis en middelen in om de daders op te sporen en af te straffen. Ondertussen komt haar verhouding met haar man, de veel gevraagde scenarioschrijver en regisseur Lennie Golden, onder zware druk te staan, en worden mensen uit haar omgeving misbruikt als pion in een levensgevaarlijk spel. En zijzelf wordt plotseling geconfronteerd met een man uit haar verleden. Een man met een gevaarlijke kus.Gevaarlijke kus is een roman over pure haat, liefde en lust met de sexy Lucky Santangelo in de hoofdrol, een sterke en bijzondere vrouw, die nooit opgeeft en gewend is te krijgen wat zij wil.Jackie Collins heeft inmiddels achttien internationale bestsellers op haar naam staan, waarvan er meer dan 200 miljoen exemplaren zijn verkocht en verslonden door fans over de hele wereld. Zij woont in Beverly Hills in het hart van Hollywood, dat zij als geen ander kent en beschrijft.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijke Kus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jackie Collins. Lezen Gevaarlijke Kus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN