Thuis in de tijd

Thuis in de tijd - Geert Mak | Tiliboo-afrobeat.com

...is in de Tijd klauteren Thierry Baudet en Geert Mak uit de loopgraven ... Dé tijd om (thuis) te 'binge bewegen' - Metronieuws.nl ... . Ze brengen een aantal botsende, overlappende en contrasterende visies bijeen op een van de belangrijkste themas van deze tijd: ons thuis, onze identiteit. Het bevat bijdragen van Benno Barnard, Marita Mathijsen, ... Thuis in de tijd. Wat is de politieke discussie in Europa vastgelopen! 'Liberalen', 'sociaal-democraten', 'christen-democraten' en 'populisten', alle kanten van het spectrum hebben zich ingegraven en kunnen elkaar niet meer bereiken. Geert Mak en Thierry Baudet over 'Thuis in de tijd' 23 januari 2014 ... bol.com | Thuis in de tijd (ebook), Geert Mak ... ... . Geert Mak en Thierry Baudet over 'Thuis in de tijd' 23 januari 2014 . Waar het Europadebat dreigt vast te lopen en vooral wordt beheerst door voor- en tegenstanders komen twee intellectuelen met een unieke poging de discussie open te breken: Geert Mak en Thierry Baudet publiceren vandaag 'Thuis in de tijd', een essaybundel over het vinden van e...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Thuis in de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De politieke discussie in veel West-Europese landen wordt op dit moment grofweg beheerst door, aan de ene kant, de liberalen en sociaaldemocraten, en aan de andere kant de populisten. Beide kanten van het spectrum hebben zich ingegraven en kunnen elkaar niet meer bereiken. Dat geldt ook voor Nederland, in onze eindeloze Hoekse en Kabeljauwse twisten tussen `nationalisten enerzijds, en `multiculturalisten en `eurofielen anderzijds.In Thuis in de Tijd klauteren Thierry Baudet en Geert Mak uit de loopgraven. Ze brengen een aantal botsende, overlappende en contrasterende visies bijeen op een van de belangrijkste themas van deze tijd: ons thuis, onze identiteit. Het bevat bijdragen van Benno Barnard, Marita Mathijsen, Jan Willem Duyvendak, Asis Aynan, Ad Verbrugge, Thierry Baudet en Geert Mak.

Wil je het boek lezen?Thuis in de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen Thuis in de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN