Slippers en laptops

Slippers en laptops - Els Ruiters | Tiliboo-afrobeat.com

... babes 3 - Slippers en laptops (Hardcover) ... Babysit Babes - Slippers en laptops - E. - broché - Achat ... ... . Moniek is een kei in wiskunde. De vader van haar oppaskind vraagt haar hulp bij een... Slippers en laptops. Auteur: Els Ruiters. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 4,49) Tweeten. Omschrijving Slippers en laptops. Moniek is een kei in wiskunde. De vader van haar oppaskind vraagt haar hulp bij een programmeerprobleem. Moniek vindt hem erg aantrekkelijk en is gevleid dat hij haar zo serieus neemt. Slippers en laptops. Moniek is een kei i ... Slippers en laptops (e-Book) - Els Ruiters | Boeken.com ... . Slippers en laptops. Moniek is een kei in wiskunde. De vader van haar oppaskind vraagt haar hulp bij een programmeerprobleem. Moniek vindt hem erg... Ook gaat Slippers en Laptops over de problemen die M...

INFORMATIE

AUTEUR
Els Ruiters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Slippers en laptops.pdf

OMSCHRIJVING

Moniek is een kei in wiskunde. De vader van haar oppaskind vraagt haar hulp bij een programmeerprobleem. Moniek vindt hem erg aantrekkelijk en is gevleid dat hij haar zo serieus neemt. Maar zijn interesse lijkt niet alléén maar professioneel... Moniek raakt hiervan erg in de war, en ze durft er niet met haar mede-babes over te praten.Achter in het boek staan weer nieuwe babysit-tips.

Wil je het boek lezen?Slippers en laptops in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els Ruiters. Lezen Slippers en laptops Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN