NTHR reeks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2

NTHR reeks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...eks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2 (Paperback) ... Knelpunten in het verzekeringsrecht / Deel 2 [e-Book ... ... . Op vrijdag 6 november 2009 vond het ACIS-symposium 'Knelpunten in het... Op vrijdag 6 november 2009 vond het ACIS-symposium 'Knelpunten in het verzekeringsrecht deel 2' plaats. Vanwege het grote succes van het eerdere symposium 'Knelpunten in het verzekeringsrecht' is een vervolgbijeenkomst - 'deel 2' - georganiseerd met nieuwe onderwerpen. Onderstaande bijdragen zijn in deze bundel opgenomen: - ... Boek: 2 - Geschreven door M.L. Hendrikse ... . Onderstaande bijdragen zijn in deze bundel opgenomen: - Enige knelpunten aangaande de wettelijke regeling van de ... NTHR reeks 16 - Knelpunten in het verzekeringsrecht Deel 3 (Paperback). "NTHR reeks 16 - Knelpunten in het verzekeringsrecht Deel 3 1e druk is een boek... NTHR reeks 13 - Eigen schuld, proportionaliteitsbeginsel en causaliteitstoerekening (Pa...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
NTHR reeks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2.pdf

OMSCHRIJVING

Op vrijdag 6 november 2009 vond het ACIS-symposium 'Knelpunten in het verzekeringsrecht deel 2' plaats. Vanwege het grote succes van het eerdere symposium 'Knelpunten in het verzekeringsrecht' is een vervolgbijeenkomst - 'deel 2' - georganiseerd met nieuwe onderwerpen.Onderstaande bijdragen zijn in deze bundel opgenomen:- Enige knelpunten aangaande de wettelijke regeling van de bereddingsplicht en de bereddingskosten- Risicoverzwaring in de particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering- Onzekerheid en verzekerbaarheid- De verjaringsregeling ex art. 7:942 BW- Premie-incasso door de assurantietussenpersoon en het delcrederebeding- Polisvoorwaarden: boilerplate of pressure-cooker?In de bijdragen wordt wetenschappelijke diepgang gecombineerd met praktische toepasbaarheid. Naast het weergeven van de ‘state of the art’ is beoogd zo veel mogelijk bruikbare oplossingen te geven voor problemen waar pasklare antwoorden niet (direct) voorhanden zijn en zijn tevens – voor zover toepasselijk – kritiekpunten bij bestaande uitgangspunten en oplossingen geplaatst.

Wil je het boek lezen?NTHR reeks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen NTHR reeks 11 - Knelpunten in het verzekeringsrecht 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN