Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld

Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld - J.G. Keizer | Tiliboo-afrobeat.com

...ng van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld 1e druk is een boek van J ... Bureau ISBN - A.E. Santen ... .G. Keizer uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903913 Het kiezen van een mooi onderwerp voor het LSA Symposion is ieder jaar weer een uitdaging. Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld voordrachten gehouden op het 28ste symposion van de Vereniging van Letselschade Advocaten op 27 januari 2017 Vereniging van Letselschade Advocaten #28 Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld [e-Book] voordrachten gehouden op het 28ste symposion van de Vereniging van Letselschade Advocaten op 27 januari 2017. Jasper Keizer. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letsels ... Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld, J.G. Keizer ... ... . Jasper Keizer. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselsc...

INFORMATIE

AUTEUR
J.G. Keizer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld.pdf

OMSCHRIJVING

Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld 1e druk is een boek van J.G. Keizer uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903913 Het kiezen van een mooi onderwerp voor het LSA Symposion is ieder jaar weer een uitdaging. De LSA is er trots op dat ook het 28ste symposion een boeiende en leerzame dag is geworden, dit jaar met een gedegen juridisch onderwerp. Het idee was om de weg te reconstrueren die een slachtoffer en een verzekeraar bewandelen om vanuit bewijsrechtelijk oogpunt te komen tot schadeafwikkeling (of dit nu een regeling is of een uitspraak van de rechter). Dit onderwerp wordt belicht vanuit het perspectief van diverse professionals:*Het slachtoffer, dat met zijn advocaat in de loop van het proces strategische keuzes moet maken en het dossier opbouwt,*de wetenschapper, die vanuit zijn vakgebied iets vertelt over het inschatten van voetangels en klemmen m.b.t. stelplicht en bewijslast bij het opzetten c.q. behandelen van een letselschadezaak,*de verzekeraar, die moet reserveren en moet bepalen hoe hij zich in de onderhandelingen en het proces zal opstellen,*de rechter, stelt hij zich lijdelijk op of speelt hij een actieve en dirigerende rol; hoe gaat hij om met de stellingen van partijen en welke waarde hecht hij aan bewijsmiddelen,*de mediator, werkt hij vooral faciliterend, of doet hij zelf iets met het materiaal dat partijen aandragen. Wat is zijn invalshoek?Deze onderwerpen passeerden onder dagvoorzitterschap van Jort Kelder de revue tijdens het 28e LSA Symposion op vrijdag 26 januari 2017 te Noordwijk. Daarbij hebben goed geïnformeerde sprekers deze materie vanuit allerlei invalshoeken van het spectrum behandeld. In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.

Wil je het boek lezen?Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.G. Keizer. Lezen Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN