Peachez, een romance

Peachez, een romance - Ilja Leonard Pfeijffer | Tiliboo-afrobeat.com

...' is alles wat de achterflap belooft: een pleidooi voor de (niet geconsumeerde) liefde en een thriller die je in een dag uitleest, ook al voel je heel snel welke kant het verhaal opgaat ... Recensie: Peachez, een romance - Chicklit ... . De professor is zo wereldvreemd en sympathiek dat je wil dat het een andere kant opgaat. Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Peachez, een romance. Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een foto ... Peachez, een romance | Lezen voor de lijst ... ... . Peachez, een romance. Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie. Op een...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Leonard Pfeijffer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Peachez, een romance.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie. Maar geldt dat niet in wezen voor alle liefdesrelaties?Peachez, een romance behandelt het moderne fenomeen van catfishing en zo ook het eeuwige thema van de zoektocht naar geluk in de liefde, maar het is ook een filosofische roman die leest als een thriller.De pers over Peachez, een romance:★★★★ ''Het meest romantische boek van het jaar.'' de Volkskrant★★★★ ''De werkelijkheid is vaak gekker dan je kunt bedenken.'' Elsevier★★★★ ''Pfeijffer kan... een hele harmonica aan elegante accordeonzinnen openvouwen.'' De Standaard''De schrijver toont in virtuoze zinnen hoe ieder mens van zijn liefde een verhaal maakt.'' HP/De Tijd''Een vernuftige en geestige variant op het Pygmalion-verhaal.'' De Groene Amsterdammer''Pfeijffer leeft zich verbaal uit in zijn romance.'' De Telegraaff''Mijn hart ging er sneller van kloppen.'' Manda Heddema, DWDD''Een van de beste schrijvers van het moment.'' Trouwhttps://www.youtube.com/watch?v=_ZSyPQWeajAMeer boeken van Ilja Leonard Pfeiffer.

Wil je het boek lezen?Peachez, een romance in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Leonard Pfeijffer. Lezen Peachez, een romance Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN