Het Grote Drijfverenboek

Het Grote Drijfverenboek - H. Versnel | Tiliboo-afrobeat.com

...e Drijfverenboek (Hardcover). Wat zijn uw drijfveren? Stelt u resultaat voorop, of juist harmonie? Zoekt u nieuwe ervaringen of juist ... Boeken ⋅ Spiral Dynamics Integral ... ... Hans Versnel: Het grote drijfverenboek; De impact van drijfveren op mensen en organisaties. Amsterdam, Pearson, 2008. Citaten van p. 43, 45 en 46. Reacties. Log in om te reageren. Bronnen. Bron; Arvo Pärt, Symphony No.3, Part I Alles is kalm. Een diepe serene klank. Dan slaan de ... Het grote drijfverenboek bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Het grote drijfverenboek, de impa ... HET GROTE DRIJFVERENBOEK in Harderwijk - Boeken en ... ... . Dan slaan de ... Het grote drijfverenboek bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Het grote drijfverenboek, de impact van drijfveren op mensen en organisaties (h. Versnel) (2008) ISBN: 9789043016520 - Wat zijn uw drijfveren? Stelt u… Het grote drijfverenboek, Het grote drijfverenboek geschreven ...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Versnel
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Drijfverenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn uw drijfveren? Stelt u resultaat voorop, of juist harmonie? Zoekt u nieuwe ervaringen of juist zekerheden? Dit boek gaat over drijfveren. Hoe werken ze, welke invloed hebben ze op ons functioneren en – het belangrijkste – hoe zet u ze zo effectief mogelijk in? Niet alleen individuen, maar ook groepen en organisaties hebben hun eigen drijfveerpatronen. Deze zijn bepalend voor het denken, communiceren en functioneren van zowel groepen als individuen. Inzicht in drijfveren zorgt er dan ook voor dat u het beste uit uzelf, uw medewerkers én uw organisatie kan halen.Dit boek bevat de laatste inzichten die Hans Versnel heeft verworven en toegepast, en het vervangt de eerdere boeken Managing Drives en De Waardenmatrix.Drs. Hans Versnel is organisatiekundige en oprichter van Management Drives. Hij verrichtte drijfveermetingen bij vele tienduizenden mensen en groepen in de meest uiteenlopende organisaties. De modellen en concepten in Het grote drijfverenboek zijn in de organisatiepraktijk van alledag ontwikkeld en toegepast.

Wil je het boek lezen?Het Grote Drijfverenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Versnel. Lezen Het Grote Drijfverenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN