Tekst & commentaar Strafrecht

Tekst & commentaar Strafrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...t & Commentaar Strafrecht 12e druk verzekert u zich van de belangrijkste en meest actuele wet- en regelgeving op dit terrein ... Commentaar op Wetboek van Strafrecht t/m 313 en 316 | Sdu ... . Met bijna 1400 korte en glasheldere commentaren is deze uitgave een must have voor elke strafrecht jurist! Tekst & Commentaar Strafrecht bevat de tekst van het Wetboek van Strafrecht. Ieder artikel is voorzien van commentaar. Per delict heeft dat een vaste -snel herkenbare- opbouw. Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht bevat alle relevante bronnen van het internationale (waaronder het Europese) ... Tekst & Commentaar deelgebied Strafrecht | Wolters Kluwer ... . Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht bevat alle relevante bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf- en strafprocesrecht voor de Nederlandse rechtspraktijk. De bundel helpt gedurende de werkdag snel de relevante verdragen te vinden op het gebied van grensoverschrijdende politiële en technische samenwerking, rechtshulp, uitlevering en overlevering, overdracht van ... Tekst & Commentaar - Strafrecht. Tekst & Commentaar is dé nr. 1 in het jurid...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & commentaar Strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst & Commentaar Strafrecht bevat de tekst van het Wetboek van Strafrecht in de stand van 1 oktober 1996. ieder artikel is voorzien van commentaar. Per delict heeft dat commentaar een vaste -snel herkenbare - opbouw. Dit boek bevat de Beginselenwet Gevangeniswezen, de nieuwe Penitentiaire Beginselenwet, de nieuwe Beginselenwet Verpleging TBS en diverse bijzondere wetten, waaronder de Opiumwet, de WED, de WVW 1994 en de WWM. Daarenboven zijn divere voor de praktijk belangrijke richtlijnen m.b.t. vervolging en transactie opgenomen. De wetteksten zijn op de belangrijkste onderdelen voorzien van commentaar ten behoeve van de praktijk. De tekst van iedere bepaling wordt op de voet gevolgd door juist zoveel commentaar als nodig om de betekenis in al haar facetten te doorgronden. De bewerkers hebben daarbij geput uit wetsgeschiedenis, literatuur, (voor)ontwerpen van wet en rechtspraak.

Wil je het boek lezen?Tekst & commentaar Strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Tekst & commentaar Strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN