Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest

Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest - Rob van Bavel | Tiliboo-afrobeat.com

...sterieuze Zwevende Gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt ... Storm - De Kronieken van Roodhaar SC 4 - Het Zwevende ... ... . De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de Diepe Wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt. Storm - De kronieken van Roodhaar - 4: Het zwevende gewest . Oneerlijke maatstaf . ... Kiley en hun gids Ginnes op verkenning naar het Zwevende Gewest, een bewoond eiland op gigantische pilaren, waartegen een complot wordt gesmeed met een monsterlijk groot wapen. Het mysterieuze zwevende gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vand ... bol.com | Storm De Kronieken Van Roodhaar artikelen kopen ... ... . Het mysterieuze zwevende gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de diepe wereld waar ze niet eerder zijn geweest. Het mysterieuze zwevende gewest...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Bavel
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest.pdf

OMSCHRIJVING

DOSSIER EDITIE met een exclusief kijkje achter de schermen, rijkelijk geillustreerd met veel onbekend artwork van Romano Molenaar.Het mysterieuze zwevende gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de diepe wereld waar ze niet eerder zijn geweest. Zo komen ze op het spoor van een verschrikkelijk wapen, dat door een van de grootste vijanden van de Mandat in gereedheid wordt gebracht. Zijn Roodhaar en Kiley op tijd om een ramp te voorkomen?De kronieken van Roodhaar is de spectaculaire spin-off van Storm, die zich volledig afspeelt in de mysterieuze Diepe Wereld.

Wil je het boek lezen?Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Bavel. Lezen Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN